extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-10-29 07:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc idejas, ja vakcīnas diezgan ātri zaudē efektivitāti, bet imunitāte pēc pārslimošana ar kovidu saglabājas ilgāku laiku, tad visefektīvāk būtu saķert kovidu neilgu laiku pēc vakcinācijas. Vakcīna būs nodrošinājusi pietiekamu aizsardzību no smagas slimības, savukārt izslimošana nodrošinās to ilgtermiņā labāk nekā revakcinācijas deva.

Šis nav nekas negaidīts un precīzi atbilst mūsu paradigmai par saaukstēšanās vīrusiem. Mēs visi no maza bērna kājas ik pa laikam saķeram iesnas, tādējādi nodrošinot aizsardzību pret smagu saslimšanu vai pat nāvi no šiem vīrusiem. Kovids bija kā smags sitiens veciem cilvēkiem un riska grupām, bet ilgtermiņā tas vienkārši kļūs par kārtējo saaukstēšanās vīrusu.

Šis vēlreiz apstiprina, ka nav jēgas no kovida pasargāt bērnus. Pat ja mēs viņiem liksim nēsāt maskas, ir neizbēgami, ka viņi tik un tā saķers šo slimību. Pat ja mēs viņus vakcinēsim, tad tik un tā vakcīna drīz zaudēs efektivitāti, un viņi saķers šo slimību. Viļņa aizkavēšana šogad nozīmē lielāku vilni nākamajā gadā. Nu vienīgi tā problēma, ka Latvijā nav pietiekami vakcinēti vārīgie vecie cilvēki.

Vēl par retajiem miokardīta gadījumiem bērniem ir ļoti aizdomīgi, ka tie pētījumos bija tikai zēniem, bet nebija nevienai meitenei. Vai tas ir 1) tāpēc, ka zēni ir fiziski aktīvāki un lielāka slodze sirdij, vai 2) tāpēc, ka meitenes mazāk sūdzas par veselības problēmām un šie gadījumi paliek neievēroti, vai 3) tomēr ir pietiekami lielas ģenētiskas atšķirības jau pat maziem bērniem? Tik daudz neatbildētu jautājumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2021-10-29 13:01 (saite)
Kal ratus ziemā, ragavas - vasarā. Izskatās, ka vakcinēties labāk vasarā,jo rudenī daudzi norauj kovidu pēc pirmås no divām vakcīnām. Kaut kur manīju rakstu,ka pote sākumā norauj imunitāti un kļūstam neaizsargāti uz kādu nedēļu vai divām. Ko pierādīja arī mans v.dēls, 5.dienā pêc 1.potes noraudams megasaaukstêšanos. Sen tådas nebija. Testu nodevām,bet negatīvs. Vienvārdsakot, mums vēl daudz pamācību priekšā. Bet Miokardīts ne tikai zêniem,bet arī jauniem vīriešiem līdz 30. Pieņemu,ka sakarības ar neziņojošām jaunietēm nav vis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-29 13:08 (saite)
Man vairākas sievietes ir teikušas, ka vakcīna ir nojaukusi viņām mēnešreizes. Tas bija dīvaini, jo sievietes parasti nestāsta vīriešiem, kas nav to vīri vai bojfriendi, par savām mēnešreizēm. Acīmredzot, tā ir problēma, kas nav tikusi uzskaitīta kā blakusparādība, jo tika pieņemts, ka mēnešreizes reizēm nojūk pašas no sevis un tas nav nekas neparasts. Tā droši vien ir, bet interesanti, kāds tam ir mehānisms, ka vakcīna varētu nojaukt mēnešreizes? Mēs tik daudz ko vēl nezinām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

tad jau manīs, ko secinās
[info]nova
2021-10-29 13:21 (saite)
" In the US, the National Institutes of Health recently awarded $1.67m to five research institutions to explore potential links between Covid-19 vaccination and menstrual changes."
pārbaudīs hipotēzi,ka "the immune response following vaccination may bring immune cells into the endometrium (uterus). This, say the researchers, may result in the menstrual irregularities that women are reporting."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-10-29 17:04 (saite)
Ne nu gluzhi nevienai meitenei, ciktaal tas attiecas uz VAERS.

"Myocarditis rates reported in VAERS were significantly higher in youths between the ages of 13 to 23 (p<0.0001) with ∼80% occurring in males"

https://www.johnccarleton.org/BLOGGER/2021/10/13/a-report-on-myocarditis-adverse-events-in-the-u-s-vaccine-adverse-events-reporting-system-vaers-in-association-with-covid-19-injectable-biological-products/

(No PUBMED peetiijums tika izkanceleets)
https://uncoverdc.com/2021/10/18/critical-peer-reviewed-study-on-myocarditis-temporarily-removed/
https://odysee.com/@BretWeinstein:f/bret-and-heather-101st-darkhorse-podcast:6

(Atbildēt uz šo)


[info]mranarhs
2021-10-30 12:50 (saite)
"bet ilgtermiņā tas vienkārši kļūs par kārtējo saaukstēšanās vīrusu"

Šī gan ir tikai versija, par kuru nav skaidrs, tā būs vai nebūs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-30 13:01 (saite)
Neviens nākotni nevar precīzi paredzēt, bet līdz šim brīdim kovids ir bijis tieši tāds, kādu es to redzēju jau pašā sākumā. Vismaz attiecībā uz vīrusu man nekādu pārsteigumu nav bijis. To gan nevar teikt par cilvēkiem... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?