extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-10-18 07:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par jauno ekspertu iznākumu, ka nepieciešami “lokdauni”, tad jau šī novecojušā vārda lietošana vien liek man apšaubīt šos ekspertus. Pat es ar savu brīvo valodas lietojumu biju pārgājis uz “mājsēdi”, bet šie eksperti šķiet joprojām ir iestrēguši 2020. gada martā, kad “lokdauns” bija vienīgā mantra.

Ir skaidrs, ka esošie ierobežojumi pilnīgi neko nedos kovida izplatības ierobežošanā. To vislabāk apliecina jaunās ziņas par inficētajiem politiķiem. Es nedomāju, ka viņi inficējās tāpēc, ka gāja uz veikaliem bez sertifikāta :D

Bet mājsēdēm arī ir zināms, ka tās nestrādā. Es saprotu, ka cilvēki ir panikā un atkal grib ķerties pie salmiņa un nespēj adekvāti novērtēt situāciju. Varbūt vienīgais reālais, kas var palīdzēt, ir tiešām strādāšana no mājām tiem, kam tā ir iespējama.

Šeit ir arī tas, ka pirmā prioritārā vakcinācijas grupa bija mediķi, un tieši starp viņiem vakcinācijas aptvērums sākumā bija nepietiekams. Un tas bija ļoti zīmīgi, jo tieši šī grupa tiek uzskatīta par ekspertiem, no kuriem noskatās visi pārējie un šaubīgie. Bet bija arī kļūda to risināt ar piespiedu pasākumiem. Lūk, ja eksperti izdomātu, kā izdarīt tā, lai šīs profesijas un vispār visi pārējie brīvprātīgi vakcinējas tuvu pie 99%, tad tas būtu milzīgs ieguldījums, par ko varēs saņemt Nobeļa prēmiju. Lai veicas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?