extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Ja tu būtu rūpīgi izlasījis šo diskusiju no paša sākuma, tad būtu pamanījis ne tikai dalībnieku dzimumu, bet arī to, ka jautājums ir nevis par, vai vakcinēties, vai nē, bet par to, vai tiešām pūļa imunitāte ir tik svarīga, lai valstij būtu vērts piespiest cilvēkus vakcinēties ar ne gluži demokrātiskiem paņēmieniem.

Manā izpratnē var vakcinēties ikviens, bet neriska grupām nav īpaši jāpārdzīvo ne par saslimšanas risku, ne arī par vakcīnas blakusparādību risku. Tie visi ir pārāk niecīgi salīdzinot ar pārējiem riskiem un neērtībām mūsu dzīvē. Visdrīzāk jau nākas vakcinēties, ja gribi izbaudīt pasākumus vai ceļot, jo ir skaidrs, ka bez vakcinācijas būs grūti, jo būs regulāri jātestējas vai jāizolējas vai vispār nelaidīs pasākumā utt.

Par pūļa imunitāti šobrīd vēl nekas nav skaidrs – pārāk daudz nezināmo, kā to ietekmēs jaunie varianti, kāds iespaids ir sezonas raksturam utt.

Vakcīnas nekur nevar izbeigties – tieši otrādi, tās tikai tiek labāk izpētītas, un ar katru mēnesi nāk klāt jaunas. Tu vienkārši izplati FUD – ar salīdzinājumiem par krievu ruleti un nokavēto vilcienu (autobusu, metro utt.).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?