extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Es arī iedomājos, ka viens no pretargumentiem bija, ka šobrīd nav īstais laiks mainīt ministrus, jo kamēr jaunais ministrs iebrauks visā šajā lietā...

Bet pēc spēļu teorijas ministra nomaiņai vajadzētu būt pozitīvam iznākumam. Izraēla arī bija nomainījusi veselības ministru, lai gan nedaudz iepriekš. Jaunam ministram vajadzētu būt, vismaz sākotnēji, ar lielāku entuziasmu. Visā šajā es vairāk redzu, ka pietrūkst kopējais entuziasms par vakcināciju. Atsevišķas kļūdas var piedot, bet pat ar precīzu pienākumu izpildi ir par maz, ja pietrūkst dedzības. Šoreiz to vajag īpaši daudz, lai stātos pretī lielajam vakcīnu skepticismam pat medicīnas darbinieku vidū.

Vēl iedomājos, ka pirmā vakcinējamā grupa ir paši ārsti, un viņu kavēšanās nozīmē ne tikai papildu saslimušo skaitu viņu starpā, sākot pēc 10 dienām, bet arī to, ka šie ārsti uz kādu laiku tiek noņemti no trases pašā karstākajā krīzes brīdī, kas vēl vairāk samazina veselības sistēmas resursus. Individuāli par to neviens neaizdomājas, jo saprotams, ka gribējās ziemassvētkos pasēdēt kopā ar ģimeni. Tāpēc vajadzēja stingro līderi, kas spētu motivēt uzņemties šo slogu brīvdienās, jo par kavēšanos būs jāmaksā vēlāk daudz lielākā apjomā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?