extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Jā, esmu. Piebildīšu, ka es arī cibā uzdevu jautājumu, vai Latvija ir pietiekami sagatavojusies vakcinēšanai, un ciba man atbildēja – neuztraucies, viss ir pilnīgā kārtībā.

Palasi arī manus pēdējos 4 ierakstus par vakcīnām, kur es apskatu šo jautājumu no dažādiem aspektiem. It īpaši, kāpēc Izraēla var, kamēr citur kašķējas, ka netiek ievērota rinda.

Tagad Kariņš 2 nedēļas vērtēs vakcinācijas plānu, vai ir pietiekami labs. Manuprāt, tas izklausās pēc mikromanadžēšanas valdības līmenī, tāpēc nestrādās. Vajag vienkārši atļaut ārstiem vakcinēt un dot arī lielākas brīvas iespējas izvēloties vakcinējamos, nosakot tikai galvenos virzienus – tas ir, sākumā tos un tos, pēc tam tos un tos, bet ar brīvību variēt. Uz vietas vienmēr ir labāk redzams. Bet ja konkrētajā brīdī šos cilvēkus nevar atrast (jo varbūt viņi nemaz negrib vakcinētos, jo neuzskata vakcīnu par pietiekami pārbaudītu), tad lai uzaicina kaut vai cilvēkus no ielas, jo ļoti daudzi atkal grib vakcinēties. Tad viss noritēs daudz raitāk, un arī skeptiķi, redzot citu dedzību, ātrāk mainīs domas.

Bet Francijā ir tā, ka no vienas puses baida, ka vakcīna nav pārbaudīta, bet no otras puses gatavo likumu, ka nevakcinētie nedrīkstēs lietot sabiedrisko transportu. Tipiska šizofrēniska attieksme ar valdību, kas pretendē uz fašisma statusu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?