extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-08-30 07:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans respekts pret baltkrievu opozicionāriem ir krietni pieaudzis pēc tam, kad viņi atteicās no ES naudas. Tas vairo cerības, ka brīdī, kad patiešām izdosies nomest Lukašu, viņi rīkosies saprātīgi un neizlaupīs valsti. Ukraiņi jau noteikti būtu šo naudu paņēmuši un tūlīt sabāzuši sev kabatās.

Tāpat zīmīgi ir tas, ka ES šo naudu deva Covid-19 apkarošanai. Baltkrievi ir saprātīgi un ir brīvi no panikas. Ja viņiem būtu satraukums var kovidu, tad nekādos protestos neviens neietu. Stingrie ierobežojošie pasākumi var ļoti kaitēt – šobrīd Baltkrievija ir krietni mazāk kovida skarta nekā demogrāfiski līdzīgā Krievija. Baltkrievu opozīcija vislabāk saprot, ka nedrīkst ierobežot brīvību kovida dēļ, un viņiem ES piedāvājums radīja riebumu, jo ir pretrunā cilvēku brīvības vērtībām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2020-08-30 19:01 (saite)
Šāda iespēja viņiem ir tieši dēļ Lukašenko, kurš līdz šim brīdim noturējis valsti +/- neatkarīgu starp Krieviju un ES, ļaujot baltkrieviem redzēt, ka var arī savādāk. Aizsēdējies viņš ir, par to nav runa. Kā būs, tad jau manīs, cerams ka baltkrieviem izdosies noturēt savu neatkarību, ar, vai bez Batjkas.

(Atbildēt uz šo)


[info]svari
2020-08-31 15:34 (saite)
Pirmkārt, Baltkrievijas ārējais parāds jau tagad ir astronomisks pret viņu algām, bez kādas izlaupīšanas (4000 zaļo uz galviņu).
Otrkārt, Baltkrievija nav mazāk skarta kā Krievija, Lukašenko vienkārši ir vēl nekaunīgāks melis. Brīvību kovida dēļ tur tiešām nav jēgas ierobožot, jo tur lielākā daļa jau ir vai nu izslimojuši vai nomiruši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-31 16:01 (saite)
Nu redz cik vienkārši – visi jau izslimojuši, bet neviens to pat īsti nepamanīja. Es jau sen zināju, ka visa trauksme par kovidu nav šīs brēkas vērta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?