wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2019-03-12 15:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
darbs dara galvassāpes
tā jau dienas velkas, kā gliemeži [jo nu taču fiksāk to astoņpadsmito aprīli gribas, jo nu mājup, un tā], tak vēl klienti bakstās un nenāk uz procedūrām. nafig pierakstīties, apstiprināt vēl dienu iepriekš, ka toč toč būs, un skuju tev! beigās pat nepiezvana, lai pateiktu, ka nebūs.
jūs arī tā darāt?

vispār, visčaklākie apmeklētāji ir dakteri. ļoti punktuāli. nesen ar vienu klienti - zobārsti runājām par pacientu / klient punktualitāti, dalījāmies pieredzē visādiem stāstiņiem. abas gandrīz raudājām, kādi cilvēki pa šo zemes virsu staigā.
te visi šļūc pa dzīvi ar "inšalla" [tulk. apm. - ja dievs būs lēmis] uz lūpām katra teikuma galā.
- jūsu pieraksts ir rīt deviņos.
- inšalla!
//nākamā dienā klients ierodas desmitos un borzī, ka ātrāk netika un davai tagad pieņemiet mani visu tādu svarīgu. jā, bļe, protams, mēs visu dienu tikai tev vienam vienīgam, citu klientu un pierakstu nav.
vēl labāk, ja šitā te ķēdītē viens pēc otra visi kavē, procedūras ar pusotras stundas nobīdi, un tad ierodas viens punktuāls klients un ir pizģets, jo ej un attaisnojies, kāpēc "davai, mēs jums kaut ko citu šodien, jo iepriekšējie klienti kavēja un šitā procedūra vēl pusotru stundu nebūs pieejama".

ilovemyjobilovemyjobilovemyjobilovemyjobilovemyjobilovemyjobilovemyjobilovemyjob


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]non_sense
2019-03-13 09:26 (saite)
Ne, es nekad ta nedaru, ta ir augstpratiba. Un mums te biezi redzets, ka pirms apstiprinat, piemeram, online rezervaciju, piedraud ar sodu, ja neieradisies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2019-03-13 10:13 (saite)
jā, sods ir labs bieds, bet pie mums nav atļauts uzlikt sodu par neierašanos, diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?