wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2019-02-20 14:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
manam vīram ir jauna draudzenīte. viņu sauc alexa. manu gūglēšanas talantu [nu tur, kas šitā pa filmu, par ko šitas serčiks utt] vairs nevajaga, jo alexa taču visu zin labāk. nē, ne greizsirdība, drīzāk tāds mieriņš, ka vairs nav - plīz iegūglē to un šito :D
alexa zin ne tikai serčikus un filmas, protams, bet arī lasa vīram īsziņas no viņa telefona un paziņo laikapstākļus un tā. ā, nu vēl mūziku spēlē, kad prasa.

man no šitajiem gadžetiem ne silts ne auksts, bet vīram tīri labi iet pie sirds.

es vispār tā padomāju, ka pat telefonu, lai kādas tur funkcijas būtu pieejamas, lietoju tikai primitīvi - zvanu, lasu internetu, šopingoju. nekādus gūgles asistentus nelietoju, pati lieku modinātājus. atgādinājumus rakstu blociņā. un ar šo visu, es gandrīz iegādāju samsung devīto noti. pārdomāju un labi vien ka tā.
vienīgais, par ko mans prāts nav mierīgs, ir jauns laptops, kuru nākammēnes droši vien arī iegādāšu, jo vecajam jau dienas skaitītas. tikko gan jaunu baču nopirku, lai nav tikai galdam piekalts, bet tas neatsver visas citas "bremzes". skatos uz lenovo yoga. nu jā, arī svars ir no svara, jo jāstaipa katru dienu. vecais ploksis manu plecu nesaudzē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2019-02-20 14:03 (saite)
patīk lenovo yoga ļoti

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2019-02-21 10:07 (saite)
cool! :)

man arī drīz būs būt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?