wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2019-02-03 16:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
te, aizviņdien, poļu draudznīte K ar vienu kravasšoferi nesadalīja apli. bija tuč pāri pusnaktij un mūsmājas bija vistuvāk notikuma vietai, līdz ar ko mēs ar H, pēc zvana saņemšanas, lecām zābakos un metāmies palīgā. K viss ok, bet mašīnai neliels pizģets. štrunts par spārnu, bet kapots arī saliekts, un vispār grūti aprakstīt kas tur vēl. un, cūka, kravasšoferis, aizlaidās no notikuma vietas. nezinu, vai nepamanīja, ka izspieda mazu mersedesiņu no joslas, vai arī saprata, ka sava vaina un sūdi būs. ar visām policijas un ceļu negadījumu brigādes gaidīšanām, paskaidrojumiem, pēcāk K mājās nogādāšanām un auto pa ceļam pie šovrūma novietošanas, ap pieciem rītā tikām mājās. te nu bija viegls un iesim-laicīgi-gulēt vakars.
pēc tā notikuma man visu laiku liekas, ka es tūliņ kādā avārijā tikšu. un mans darbs-mājas ceļš arī tāds, kur diezgan dzīva satiksme, jo blakus Omānas robežpunkts, kā arī šōrtkats uz Dubajas lielceļu.

bet vispār, priecājos par mūsu sūnu ciema infrastruktūras uzlabojumiem! šur tur kādu ielu paplašina par vienu joslu katrā virzienā, citur apļus par luksoforu regulētiem krustojumiem pārtaisa. kādreiz šeit luksoforkrustojumus varēja uz vienas rokas saskaitīt, tagad tā būs ar apļiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pavisam
2019-02-03 15:43 (saite)
Nepatīkami...
Šķiet Rīgā otrādi, luksoforus pārtaisa par apļiem...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2019-02-03 16:42 (saite)
awwww, tas taču ir tāds murgs... mums satiksmes plūsma krietni uzlabojusies kopš apļus sāka pārtaisīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2019-02-04 11:47 (saite)
Tas atkarīgs, vai visi apļus izbrauc pēc noteikumiem. Un tas savukārt atkarīgs no valsts, pat LV ir problēmas ar apļu izbraukšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?