wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2018-07-15 16:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vegaans un vista
indieshu koleegji - vegjetaarieshi vai vegaani - man nav retums.
bet, kaa sanaaca shodien, taa gan veel nebija gadiijies.
taatad, shodien viena koleegjiite, indiete, no korporaata atbrauca vienu sapulci novadiit. peecaak abas kopaa eedaam pusdienas - es grilleetu vistu, vinja vegaannuudeles ar daarzenjiem [shaads scenaarijs nu dien man nav nekaads retums]. maltiites laikaa pljaapaajam, un es noskaidroju, ka vinja ir ne tikai religjisu uzskatu deelj vegjetaariete, bet paartapusi par pilniigu vegaanu un dziivnieku aizsardziibas aktiivisti un ko tik ne. man gandriiz vista kaklaa iespruuda. bet es turpinaaju eest un klausiities par dabu, ekologjiju, dziivnieku nezheeliigo tureeshanu fermaas, un cik ljoti nelabveeliigi tas iespaido muusu ekosisteemu, ozona slaani utt. vinja savu viedokli neuzspieda. taa driizaak bija taada valjiiga saruna, bezmaz kaa ja mees par laiku aiz loga runaatu. un es tik turpinaaju eest to vistu.
iedomaajies, kaa tas no malas izskatiijaas - evy iekozhas grilleetas vistas stilbinjaa, skatoties aciis koleegjei - vegaanei, un klausoties dziivnieku aizsardziibas staastus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2018-07-15 18:52 (saite)
Visu cieņu kolēģei, kas neuzspiež savus uzskatus! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]zum
2018-07-15 23:20 (saite)
Ar kolēģi veģetāriete labprāt apspriedām dabas aizsardzības nianses un dzīvnieku labturības jautājumis. Pie tam kortporatīvajos kopēšanas gadījumos, es ņēmu līdzi svaigo sieru, kas man garšo un neaizskar veģetāriešu jūtas. Pie tam turpat citi kolēģi mierigi tiesāja nost cīsiņus.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?