wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-01-04 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mana jaungada panoraama. dazhi bulletpointi:
- ritai aizbrauca jaumts un vinja divos naktii, peec dazhiem dzhekdenielsiem, shampja un paaris kafijas patroonshotiem, metaas kraameet chumodaanu un braukt uz abu dabii, pirms tam sirsniigi izraudaadama iekshas, jo sens eksis, kuru veeljoprojaam nespeej aizmirst, bet kursh tuudalj precees nost citu daamu, piezvaniija apsveikt jaunaa gadaa, un veel uzaicinaaja naakamaa dienaa uz branchu. rita, taatad, visaa savaa ietiepiibaa, ieseedaas auto un aizbrauca. ne es, ne H nespeejaam aptureet, jo rita emocijaas saaka kliegt, ka viss esot suuds un dziivei nav jeegas. H mani paraava nostaak no mashiinpriekshas, jo ritaa taadaa emociju uzpluudaa buutu mani vienkaarshi notriekusi no kaajaam.
- H ap trijiem jau bija tik pilninjsh, ka pats paluudza [reti taa gadaas], lai pavadu liidz gultai.
- neilgi peec H nolikshanas guleet, paarradaas pirmais baaragaajeejs (svineejaam ta muusmaajaa, bet dazhi tomeer peec pusnakts uz hiltoonu aizdevaas). bija diezgan labi jau miikstinjsh, apseedaas man blakus un saaka raudaat savas nelaimiigaas miilestiibas deelj. uzklausiiju, iedevu shotinju, aivedu viesistabaa, uzklaaju diivaanu un noliku guleet.
- man vajadzeeja celties jau astonjos, lai desmitos buutu darbaa. bet, taa kaa es uznjeemos maates-vaaceejas lomu, tad aizgaaju guleet ap seshiem, kad peedeejie viesi tika pavadiiti [seedeeju liidz tik agram, jo par kakjiem baidiijos, ka viesi, iekshaa-aara staigaadami, atkal atstaas durvis valjaa un nenovaktees kaadu minku], un pagalms daudz maz nokopts. man pashai nebija ne piedzershanaas, ne pagjiru naakamaa dienaa, kas labi. bet bija milzu nogurums un neizguleetiibas sajuuta. arii darbu nokaveeju par kaadu pus stundu.

bet viss ir labi. rita nonaaca lielmiestaa veiksmiigi [un, bljaaaa, kaa es vinju lamaaju pa telefonu par shitaadu izgaajienu], raudoshais draudzinjsh aiznaakamaa dienaa atnaaca pie manis uz darbu paldiesu pateikt par ruupeem, bet H nomazgaaja visus peecsveetku sakraajushos traukus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2016-01-04 15:31 (saite)
Nu īsta drāma, kā kādā seriālā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-04 17:39 (saite)
i nesaki...ja draugu lokaa ir kaads ar latino piesitienu, tad draama vienm eer garanteeta [sevishkji, kad vismazaak gaidi/vajag] :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2016-01-04 20:31 (saite)
Nav slikti, interesantāk dzīvot :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2016-01-04 17:18 (saite)
sieviete-varone!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-04 17:41 (saite)
ahaa, ahaa! :D
es veel aizmirsu piemetinaat, ka lielo kastroli rosola biju uzgriezusi, tas aizgaaja shnjaksteedams, ka pati knapu picinju apeedu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?