wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-12-23 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarvakaraa, taatadinj, man bija nierakmenju izniicinaashanas proceduura. jaa, dakters teica, ka ar muusdienu tehnologjiju attiistiibu, kjirurgjiska iejaukshanaas vairs nav nepiecieshama. taa vietaa, bez nekaadaam anesteezijaam, tev pie nieres [no aarpuses, protams] piestutee vien' aparatusu, kursh bombii "viljnjus", kuru rezultaataa nierakmenim ir jaasadruup un normaalaa celjaa jaaizvadaas no sisteemas. bet, es jums teikshu, ka taa bombiishana nav nekas patiikams. tie [peec sajuutaam] ir taadi kaa mini plikjiishi pa nieri ar gumijas shljauku, ar intensitaati 2 sitieni sekundee. un taa veselu stundu no vietas! jaapieziimee, ka arii speciaalaa kushete shai proceduurai ir mega neerta stundu garam, nekustiigam guleejienam [redz, ku ilustratiivs materiaals]. peec proceduuras mani veel uzreiz maajaas nelaida. ielika palaataa, iedeva paeest un atljaava pavaaljaaties kaadu stundinju.

shodien saap niere, un jaadzer kaadas chetras dazhaadas tabletes triisreiz dienaa vismaz meenesi. un veel - nedriikst "sarkano" galju, zirnjus un pupas. 

prorvjomsja.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2015-12-23 14:52 (saite)
Vai vai. Bet lai tad labi viss tur iznāk ārā! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-12-23 16:14 (saite)
paldies! cereesim :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]non_sense
2015-12-23 15:07 (saite)
O,interesanti. Start citu kaut kur ciba lasiju, cik loti sapigi ir, kad tads nierakmens izdoma pats nakt ara.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-12-23 16:14 (saite)
oooo, tas ir dikti saapiigi. man pirms pus gada viens [sameeraa neliela izmeera] shitaa sadomaaja pats naakt laukaa un iestreega pa celjam no nieres uz leju. vot, taas ir saapes, ka ne pakusteet. bet viss beidzaas laimiigi. ljoti jau arii atkariigs, cik liela taa nelaime [akmenju izmeeri].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neetiski
2015-12-23 19:57 (saite)
Ak, nabags! Man bija ilūzija, ka šis vairāk uz vecumu piemeklē. Turies!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-12-24 10:23 (saite)
man arii taada iluuzija bija veel shii gada saakumaa...peec tam dakters aplauza, teica, ka arii jauniem [nu saliidzinoshi, ja] var gadiities :-/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?