wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-09-22 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa kaa kamieljzemee no riitdienas liidz pat sestdienai ir briivdienas, bet man, protams, ka jaastraadaa, tad pieteicos polju draudzeniites kakjus pievakteet, peec darba iebraucot un pabarojot. draudzeniite pati pleesh tautaas, sak', nav ko tai suunu ciemaa briivdienaas seedeet. 
luuk, shajaa sakaraa draudzeniite saka, ka doshot man savu otro auto uz visaam briivdienaam, lai varu briivi izbraukaat izbraukaat, nevazaajot lieki H apkaart pa pilseetu. 
un, taatad, shobriid liidz sestdienai manaa gaadiibaa ir ne tikai draudzeniites divas kakjenes, bet arii gandriiz-zaporozhecs misterbiinmobiilis! smiekliigi ir tiem, kuri zin, cik gara es esmu. bet satraukties nevajag, luuka ir! :D 
nu vareeja buut veel trakaak...

p.s. ne par teemu, bet....es totaali atziistu sakaavi un atkariibu no eestgatavoshanas paaraideem. un no maastersheva shova. un veel dazhiem liidziigiem shoviem [kur notiek gatavoshana]. es pat skatos araabiskos, lai arii nesaprotu, ko tur staasta. leenam saaku apdomaat, kaadeelj nekad par pavaarskolu savaa dziivee nebiju iedomaajusies, jo, ja izveele buutu tagad, es gandriiz noteikti ietu tajaa virzienaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-09-22 17:01 (saite)
Jā, kad ir noskaņojums, riktīgi aizrauj rušināties pa virtuvi, vienīgi nepatīk garas un ķēpīgas, smalkas receptes, patīk, lai ir garšīgi, ēdami un pietiek vismaz uz 2 dienām:)

(Atbildēt uz šo)


[info]tvarj
2015-09-22 17:37 (saite)
buutu jau forshi, ja pavaara ikdiena atbilstu visiem tiem shoviem. bet, kaa jau visaas profesijaas, arii pavaara darbaa ir pirms shova ir gadiem un gadiem jaagrebj zemes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-09-22 18:08 (saite)
protams, to apzinos. vienkaarshi peedeejaa laikaa ta ieintereseejis...tomeer tik kreatiivs darbs! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?