wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-26 17:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
thou shall pay attention!
shoriit miitingaa spriedaam par darbinieku formaam, galvenokaart kurpeem. visaas viesniicaas parasti kurpes tiek nodroshinaatas kopaa ar formu. muuseejaa nee. te darbinieki pashi peerk kurpes, liidz ar ko te ir taads feshenshovs, ka citreiz raibs gar aciim metas [jaa, arii no melna var raibs reegoties, no modelju dazhaadiibas un pribambasiem, lentiiteem un vizuljiem].
izdomaajaam, ka baseina glaabeejiem arii nebuus vairs botees ko staigaat, krokshus vajagot, kaa visur citur. kaadaa kraasaa utt, liidz peekshnji hauskiipinga menedzheris iesaucas - vinjiem taksh melnas uniformas, kaa tur sarkani krokshi izskatiisies?!?! iestaajaas paaris sekunzhu pauze, visi skati pret hauskiiperi un tad ka gaaja valjaa smieklu juura! baseinglaabeejiem formas ir dzeltenas ar sarkanu, jaa. taapeec spriedaam par sarkaniem krokshiem. bet hauskiiperis domaaja, ka mees par apsardzes komandu runaajam, jo diskusijaa aktiivi piedaliijaas apsardzes menedzheris, kursh shobriid pieskata baseina komandu, kameer vinjiem veel nav pienjemts darbaa menedzheris [vakance ir, starp citu!!! #teirdarbs hehehe]. un tad es pus dienu nespeeju nomierinaaties, jo iedomaajos muuseejos apsargus, kuriem formas teerps ir bukteetas melnas bikses, melns garpiedurknju krekls ar melnu kaklasaiti....un tad iedomaajos sarkanus krokshu pie taa visa :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2015-08-26 17:18 (saite)
Sarkans ar melnu vienmèr labi sader.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-26 17:19 (saite)
neapstriidu! bet ne apsardzes darbinieka imidzham :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neoplasm
2015-08-26 19:25 (saite)
vāj, es iedomājos, ar kādu švunku tādi plecīgi tēvaiņi rautu uz mutes, mēģinot taj's putuplasta galošās notvert bujānītājus :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-27 09:08 (saite)
luuk luuk, par sho un liidziigiem scenaarijiem es visu miitingu kjikjinaaju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?