wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-23 13:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jes, nou, meibii?
on another note. njeemos pa atvilktneem, mekleedama atsleegas, kuras nekad nevienaa atvilktnee neesmu likusi, bet tomeer jaapaarbauda, mazums kas.
vienaa atvilktnee, kur nebiju liidz shim ieskatiijusies [ak, jaa, pag, intro - es izmantoju sava bijushaa priekshnieka ofisu shobriid, bet savas mantas turu savaa vecajaa galdaa, so atvilktnes shim galdam neesmu izmantojusi]. es atradu vienu milziigu [ietilpiibas zinjaa] cieto disku. domaaju, ka gan jau, ka ieprieksheejaa priekshnieka bekapi un taa. ieliidu paskatiit, kas tur ir. izraadaas [es vismaz taa pienjemu], ka tas ir kaada viesa aizmirsts disks. tur bija visaadi faili gan angliski, gan franciski, kaa arii vesela mape ar bildeem, dateetas no devinjdesmito gadu saakuma liidz 2013tajam. arii dokumenti ar peedeejiem datumiem ap 2013to gadu. man domaat, ka vai nu nav vareejushi viesi sazvaniit, vai arii neviens nav licies ne zinis par nozaudeetu disku. nu ko, divi gadi jau apkaart. man tikai zheel to visu leerumu gjimenes bilzhu un video [es tikai dazhas bildes paluureeju]. kaa arii ir ljoti daudz visaadu ekseljfailu, visaadi budzheta reekjinaajumi utt.
a ir jeega rakstiit vinjam jeepastu, ka ir shaada lieta atradusies manaa [temporaarajaa] galdaa (es viesa profilu atradu sisteemaa, ar visu jeepastu un tel numuru, peec vinja cv, kuru atradu ieksh diska, baigais sherloks, ne?)? kauns, ja peec tik ilga laika neviens nekaadu zinju cilveekam nav devis [ko es arii nemaz nevaru apstiprinaat, moshka pa visaam variiteem meegjinaaja uzmekleet].

upd. aaamaigaad, ku tur milziiga un fantastiska muzikaalaa biblioteeka!!! es to noteikti paarkopeeshu :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2015-08-23 14:04 (saite)
uzraksti gan! varbuut tavi koleegji liidz tam nav likushies ne zinis (kas nebuutu briinums iisteniibaa)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-23 14:28 (saite)
jaa, es ar par to pashu. nebuutu briinums.
gandriiz labi vien ir, ka atsleegas pazuda, citaadi tai dieva aizmirstajaa pagaldes atvilktnee nemaz nebuutu skatiijusies (bet zin kaa, kad streso un nevari ko atrast, tad liidiisi mekleet pat vietaas, kur nu simtpunkti neko nekad neliec, hehehe)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2015-08-23 16:50 (saite)
Es noteikti dotu ziņu īpašniekam!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-23 17:04 (saite)
shaubu nav, man arii pirmaa doma bija. bet pec diviem gadiem taa peekshnji - oi, mees atradaam? :D tas bija tas, kas lika padomaat.
jeepastu jau nosuutiiju. ceru, ka adrese nav mainiita.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]8
2015-08-24 14:30 (saite)
cerams, ka vinjs vel dziivs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-24 14:53 (saite)
nuu, visaadi jau dziivee var gadiities, tomeer peec vecuma [atkal - spriezhu peec atrastaa cv] vajadzeetu buut veel diezganos speeka gados :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?