wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-07 13:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
'ot, jauniiba!
kad man bija piecpadsmit [vai seshpadsmit?] gadu, mees vasaraa ar triis gadus par mani vecaaku draudzeni un vinjas draugiem aizstopeejaam uz festinju sinepes un medus madonaa. pa celjam dzeeraam piparmeetru likjieri no kaklinja. mums nebija naudas biljeteem (jo bija jaadzer likjieris), bet mees, viss bars, tikaam festivaalaa ar vienu aproci. mums nebija telshu liidzi, mees gaajaam guleet uz tuveejo pljavu siena kaudzees. pa dienu mees kliidaam apkaart pa madonu, eedaam baltmaizi un uzdzeeraam kefiiru, peldeejaam kaut kaadaa ezeraa. man pielipa klaat viens jauneeklis vaardaa dainis, kursh bija aptuveni uz pusi vecaaks par mani, bet ljoti miermiiliigi viss beidzaas - vinjsh mums alu uzsauca (magjiskaas divlitrenes!). vakaraa atkal uz festivaalu, kuraa iekljuvaam taapat, kaa pirmajaa vakaraa. atpakaljceljaa mums ar lieni noveicaas, jo diezgan aatri nostopeejaam [starp tiem miljoons citiem peecfestinja stopeetaajiem] dzheku, kursh muus aizveda liidz pashai riigai.
mammai toreiz teicu, ka padziivoshos dazhas dienas pie draudzenes lapmezhciemaa, un ka kopaa ar draudzenes mammu [!!!] brauksim uz enguri uz kaut kaadu koncertu. nu, ja. kur engure un kur madona.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savanna
2015-08-07 16:06 (saite)
Eu, nevajag, ja. Meita tagad dzīvojas pie draudzenes Lapmežciemā :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-07 17:26 (saite)
ahahaha :D
bet es tovasar visu vasaru praktiski pa lapinjiem nodziivojos, braukaadama katru dienu no kauguriem (gan ar stopiem, gan autobusu), taapeec mamma arii palaida toreiz uz to nakshnjoshanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2015-08-07 20:41 (saite)
Ai, jā, trakie, trakie laiki, kur nevajadzēja ne miljonus, ne biļetes un viss tika apmeklēts, un viss izbaudīts :)

(Atbildēt uz šo)


[info]samta
2015-08-07 21:07 (saite)
jā, visvairāk no tiem laikiem pietrūkst tā pieticība. siena kaudzēs negulējām, bet uz trijām sametāmies kaut kādai lētākajai teltij un neko baigu neuztaisījām no tā, ka no rīta, ja naktī lija, pamodāmies peļķē. tagad mani būtu ļoooti jāpierunā (vai arī ļooooti jāpiedzirda), lai es uz kaut ko tādu parakstītos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?