wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-02-23 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
treshaa nedeelja jaunajaa darbaa
kjiinieshu grupas, kuras pie mums viesojas, parasti ir visvienkaarshaakaas, ar ko straadaat. ljoti organizeeti. katru dienu uznjemam vismaz 4 vai vairaak kjiinieshu grupas, paarsvaraa no viena un taa pasha tuuroperatora.
shodien viena grupa ieradaas, gids [gideons, blje] izskatiija muusu sagatavoto listi ar vaardiem, parakstiija un viss it kaa ok. peec desmit minuuteem, kad visa grupa jau pa numurinjiem izmitinaata, gid[eon]s atskrien uz recepciju un saka - aaaaaaa, mees uz nepareizo viesniicu atbraucaam!
loogjiski, ka vainu neuznjemas un kliedz uz visiem, ka shaize tagad, ko nu dariit. iedevu vinjam listi, ko vinjsh pats parakstiija, un prasu - tavs paraksts? saka, ka jaa. prasu - a kakova h%&a parakstiiji, vaardus nepaarbaudot??? saka, ka aatrumaa neizlasiija. nu, jedritvaibitiitmatos, teicu, lai zvana saviem viesiem [inglish - nulle, vieniigais, kursh speej runaat angliski ir pats gids], lai chekojas aaraa un brauc uz pareizo viesniicu, jo shajaa gadiijumaa tad vinju vietaa buus cita grupa. loogjiski, peec visaam meerfija likumu labaakajaam tradiicijaam, momentaa ierodas pareizaa grupa, kura dabon seedeet lobijaa, jo man nav briivu numuru, kur vinjus likt.
vaards pa vaardam, beigaas pareizaa grupa tika aizsuutiita uz to viesniicu, kur nepareizajai grupai bija jaapmetas. un, kaa smejies, taa otra viesniica ir mans vecais darbs, kur momentaa sazvaniiju veco priekshnieku, apskaidroju situaaciju un viss beidzaas laimiigi.
gideons gan gandriiz apdirsaas, jo saprata beigaas, ka pats vainiigs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-02-24 04:58 (saite)
Pa smago...

(Atbildēt uz šo)


[info]santech
2015-02-27 15:34 (saite)
Vismaz puķes un šokolādi apjēdza tev iedot?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-02-27 18:27 (saite)
haha, nee, nolaistaam aciim un kaajstarpee iezhmiegtu asti notinaas no redzesloka :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?