wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-02-16 14:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad rumservisaa shodien dienas mainjaa tikai viens cilveeks, un viesis, pasuutot bunduli ledus, gaida pus stundu, peec tam zvana un suudzaas, kaadeelj tik ilgi jaagaida, un mana telefoonoperatore kriit izmisumaa, jo nezin, ko iesaakt ar sho suudziibu; un man tukshaa lobijaa staav chetri belboji un skaita mushas, tad nevienam taads zveers kaa komonsenss neiesleedzas, ka var aizsuutiit belboju uz rumservisu un nogaadaat ledu vajadziigajaa numuraa. ehhh, shajaa kamieljzemes nostuurii buus veel diezgan jaapaciinaas, kameer cilveekiem, kuri te daudzus gadus jau straadaa peec vienas sheemas [kura aciim redzot iisti nedarbojas], iemaaciis redzeet mazliet paari saviem tieshajiem pienaakumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2015-02-16 13:07 (saite)
Nja. Izskatās, ka Kamieļzemē privātajā sektorā valda vēl lielāka birokrātija, kā mūsu valsts pārvaldē. Tādā gadījumā pat negribas iepazīties ar viņu valsts pārvaldi. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-02-16 17:49 (saite)
ar valsts paarvaldi te viss kaartiibaa - sheihs pie stuures un basta. grozies, kaa gribi, jeb vai nu pienjem vai ne.
bet, kas attiecas uz darbiniekiem vismaz manaa sfeeraa, ir taa - jo ilgaaku laiku nostraadaajushi vienaa viesniicaa, jo gruutaak vinjiem pienjemt jelkaadas izmainjas. pat siikas. viss darbaspeeks sastaav no iebrauceejiem, katram savs kulturaalais bekgraunds. kas man liekas vienkaarsh un pashsaprotams, otram var shkjist gruuts un maacaams. ja belbojam ir paraadiits, ka somas jaanes, tad vinjsh diez vai aizdomaasies, ka var arii citaadi izpaliidzeet. domaashana aarpus raamjiem raksturiiga vien vadoshajos amatos seedoshajiem, da i tad ne vienmeer/ ne visiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2015-02-16 18:51 (saite)
"bet kā, es ir belbojs, kapēc man kkāds ledus kkur jānes!?"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-02-16 19:07 (saite)
nu ja! :D un peec tam visaados tripadvaizeros viesi saak komenteet par leenu servisu, reitingi lejaa, priekshnieciiba dusmiiga, zaudeets klients utt. bet pofig, es tik somas neesaashu! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?