wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-08-14 02:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
manii modies kulinaara gars! vai arii mana frendliste mani nobuurusi, jo ir taada dikti kulinaara un katru dienu kaut ko iepostee, ka man siekala tek un peec darba uz veikalu jaajozh, kur, savukaart, blakus iedomaatajam eedienam, veel tiek piepirkts miljoons citu, uz vietas dzimushu ideju sastaavdalju.
un nepietika jau ar veikalaa sapirkto! tachu veel, maajaas braucot, izdomaaju, ka jaaizshauj liidz zivju tirgum, kur iegaadaaju kiiloo garneles, kuras turpat uz vietas man uzgrilleeja. lieki piebilst, ka shodien vairs nav neviena pati paari palikusi. veel es tur noskatiiju lasi, kuru arii var uz vietas atfilejot. bet tur mazaakais rakars taa uz 2-2,5 kg. tik daudz nez vai speeshu notiesaat deriiguma terminja ietvaros, bet saldeetavaa likt negribu. bet, kas zin, vai stuure atkal nepagrieziis tirgus virzienaa no riita peec darba.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2014-08-14 10:10 (saite)
Super! Pēdējās dienās man arī kaut kas ar to gatavošanu - pirmdienas vakarā man neraksturīgs craving pēc ābolu pankūkām. Vakar tapa cukīni un sēņu un tomātu sacepums ar grillētām desiņām garšvielās. Man gatavot patīk, bet kopš sāku strādāt pilnu slodzi, vairs nav spēkā. Un šonedēļ kaut kādi brīnumi pilnīgi ar mani notiek.

Par lasi - nebaidies saldēt daļu no tā - izdomā tikai pirms saldēšanas, kādos gabaliņos Tev to vajadzēs, sagriez un sapako saldēšanai. Laša zupai tāds saldēts produkts derēs labi un nebūs neko no garšas īpašībām zaudējis. Paeljai arī derēs saldēti gabaliņi.

Lai viss garšīgi sanāk!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-08-15 15:59 (saite)
paldies par ieteikumiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2014-08-14 11:49 (saite)
auuuuuuuuu, kamieļzemes garneles!!! nevaru aizmirst!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-08-15 15:57 (saite)
tieshi taas es arii tur pagaadaaju! :) mees ar garneleem ljoti par tevi domaajaam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?