wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-22 09:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atvaljnaaaaaaaajjjuuuuuuuummmmmz vajag!
saakas atvaljinaajumu laiks. man gan veel paaris meeneshi jaapacieshas, bet koleegje aliina jau peec trim nedeeljaam dosies. un dosies paarsteigumaa, citaadi gjimene stundas skaita un pie durviim kaa izsalkushi runchi miicaas, ka nevar sagaidiit. aliina esot pieteikusi saveejiem, ka juunijaa brauks.
es reiz arii gribeeju paarsteigumaa ierasties, bet peedeejaa dienaa pirms izlidoshanas tomeer palika mammas zheel. skaipaa pateicu - riit no riita buushu maajaas. 'ot, kas par reakciju tur bija! labi vien ir, ka paarsteigumaa neierados :) loogjiski, ka mammai pirmaa doma - ak, shausmas! maaja nav iztiiriita, ledusskapis tukshs [manas mammas maajaa that's never the case, tukshs te noziimee - nav vajadziigaa siera daudzuma uz manu ierashanos, kaa arii viins nav pagaadaats], ko nu dariisim, kur brauksim, kaapeec tik maz dienas utt.

shoreiz atvaljinaajumaa iekriit pozitivus-negativus. linda izteica, ka davai braucam. vismaz uz vienu vakaru. nu, ja buus auto, tad brauksim ar'. bet vispaar plaanaa gribu iekljaut peec iespeejas vairaak visaadu [vienalga kaadu] pasaakumu apmekleeshanu, ko nu [raflii] divaas nedeeljaas var iespeet. balliites, protama lieta. un varbuut kaadu dienu arii juurmalas maaju apciemojumu, bet nav obligaati. nav jau taa, ka peec juuras buutu saskumusi :D

ko nu tur daudz plaanot, gan jau ka viss taapat notiks spontaani un peedeejaa briidii, kaa parasti tas ar mani atgadaas. un es nesuudzos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2014-04-22 11:48 (saite)
a mani? mani tu ieplānoji? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-04-22 11:58 (saite)
un, jā, ja jūs ar Lindu laidīsiet uz pozitivčiku, es varētu gribēt pieteikties līdzā :) bet varētu vienkārši uz vienu dienu/nakti, tās trīs ir much too much. turklāt Rīga ir pat ļoti baudāma vieta, kad viss tas bars ir prom

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-04-22 13:17 (saite)
Nu bet protams, ka ieplaanoju! Uzreiz pirmaa aiz gjimenes ;)))
Par pozitivusu - es arii gribu uz vienu vakaru tik, jo man jau tas atvaljinaajiens nav nemaz tik garsh, lai triis dienas pa festivaalu dzerstiitos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evy
2014-04-22 13:25 (saite)
es kaartiigi lindu iztirdiishu, vai ta braucam vai kas notiek, un doshu tev zinju. kaa tur ar biljeteem - jo tuvaak naak, jo daargaak? vai arii tie 35 eiriki taa arii paliks par vienu dienu/nakti?
un veel, man vajag auto samekleet. mees negribam telshu pilseetaa, plaans ir chucheet auto :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-04-22 14:11 (saite)
par biļetēm neesmu pētījusi, jo itkā nebija domas braukt, bet tagad paskatīšos. patirdi to Lindu gan :) būs mums girly road-trip atkal!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-04-22 14:51 (saite)
es jau saaku auto mekleet :D domaaju iireet uz kaadaam trim dienaam, laikam jaanjem kautkaads lielaaks braucamais, lai varam visas triis saguleet. sevishkji jau mees ar lindu :D citaadi kaajas pa logu laukaa buus jaatur...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-04-22 15:36 (saite)
principā, ja īrē parkošanās placīti, tad parasti var čučēt arī guļammaisā pie mašīnas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-04-22 17:16 (saite)
bet braukt jau arii gribas ar komfortu, vai zinies :D lielaaka mashiina, lielaaks komforts.
es te taa izrunaajos, gan jau ka beigaas kautkaadu mini fiatu dabuushu un vareesim tirpinaat dibenus visu celju uz pozikjivnjiku :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?