wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-22 09:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atvaljnaaaaaaaajjjuuuuuuuummmmmz vajag!
saakas atvaljinaajumu laiks. man gan veel paaris meeneshi jaapacieshas, bet koleegje aliina jau peec trim nedeeljaam dosies. un dosies paarsteigumaa, citaadi gjimene stundas skaita un pie durviim kaa izsalkushi runchi miicaas, ka nevar sagaidiit. aliina esot pieteikusi saveejiem, ka juunijaa brauks.
es reiz arii gribeeju paarsteigumaa ierasties, bet peedeejaa dienaa pirms izlidoshanas tomeer palika mammas zheel. skaipaa pateicu - riit no riita buushu maajaas. 'ot, kas par reakciju tur bija! labi vien ir, ka paarsteigumaa neierados :) loogjiski, ka mammai pirmaa doma - ak, shausmas! maaja nav iztiiriita, ledusskapis tukshs [manas mammas maajaa that's never the case, tukshs te noziimee - nav vajadziigaa siera daudzuma uz manu ierashanos, kaa arii viins nav pagaadaats], ko nu dariisim, kur brauksim, kaapeec tik maz dienas utt.

shoreiz atvaljinaajumaa iekriit pozitivus-negativus. linda izteica, ka davai braucam. vismaz uz vienu vakaru. nu, ja buus auto, tad brauksim ar'. bet vispaar plaanaa gribu iekljaut peec iespeejas vairaak visaadu [vienalga kaadu] pasaakumu apmekleeshanu, ko nu [raflii] divaas nedeeljaas var iespeet. balliites, protama lieta. un varbuut kaadu dienu arii juurmalas maaju apciemojumu, bet nav obligaati. nav jau taa, ka peec juuras buutu saskumusi :D

ko nu tur daudz plaanot, gan jau ka viss taapat notiks spontaani un peedeejaa briidii, kaa parasti tas ar mani atgadaas. un es nesuudzos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?