wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-22 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un atkal jau pasaulee taisniibas nav!
Piektdien bijaam xmas shopingaa ar krisu un erinu. Kriss pagaadaajaa ooosamaakaas daavanas erinai no luija vitoona. Zinot erinu, es chiiksteeju un luudzos! Lai neizpako liidz diusceturtaa decembra vakaram. Skuju kaads mani klausiija! Shodien pienaaca zinja no erinas, ka esot atveerusi lielo luija kasti. Nu baac, cik gruuti ir cilveekam saglabaat intrigu un nociesties veel divas dienas????? Es sadusmojos. Jo sapirktas bija arii visaadas mazaas daavaninjas, kuras jau shoriit tika atveertas, kaa man erina nozinjoja.
Es arii esmu zinjkaariiga, bet es speeju satureeties ziemsveetkos, jo tad ir tas [gjimeniskais] tuvums un miiljums!
Vai atkal esmu paaraak sentimentaala un uztveru lietas paaraak nopietni?! :/

P.s. Erina tiko atsuutiija zinju, ka pat nejuutas vainiiga, despite all my beggings, ka atveerusi daavanas.. Oh well... Yes, yes, she's still my friend. I guess, ja tev zemegliites staava luija vitoona kaste, tad liidz diusceturtajam nenocietiisies, lai kaa gribeetos :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2013-12-22 20:45 (saite)
Nav tavas taisnības, katram, izrādās, ir savējā ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]di_wine
2013-12-22 21:35 (saite)
Piedod, bet esmu dikti skeptiska par luijiem vitoniem, zinot, ka 99%, ieskaitot visus apple, ražo ķīnā :) nu, kas tur tik īpašs? gribētu dzirdēt atsauksmes pēc gadiem 5-10 par kvalitāti.

(Atbildēt uz šo)


[info]nervukamolis
2013-12-23 08:26 (saite)
veh, Ziemassvētkiem priekšlaikus atņemta jaunavība! :/ :D nez, man šķiet, tā cilvēks vnk nozog sev (un ne tikai sev) prieku. bet katram savs piegājiens, m..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?