wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-17 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms aizskreeju uz savu braukshanu, koleegji, protams, sarkastiski izjokojaas krustu shkjeersu, ar izgaaztaam celjaziimeem, beigtiem gaajeejiem un, visbeidzot, manu gjiimi pirmajaas aviizhlapaas riitdien. Nu ko, jaapbeedina buus. Veeljovairaak, jo tas beigtais minciitis uz celja nebija mans "roku darbs"[vai kaaju?]. Pirmaas piecas minuutes saspringu pie stuures kaa alvas zaldaatinjsh (goda vaards, pati par sevi iesmeeju, jo galvaa skaneeja - panjem saaaavus alvas zaldaatinjus...). Bet, kad sapratu, ka pakistaanji un indieshi man neko ar saviem lielgabariita braucamajiem nenodariis, kaut metaas garaam uz 120, nomierinaajos un nobraukaajaam divas stundas.
Mashiinas kontrole man esot ljoti laba, bet vot kas besii - raudabauti ik peec 500 metriem! Zajeblonskis, nu! Un katraa aplii savaadaak - tad pa labi, naakamaa pa kreisi, aiznaakamaa taisni utt, pa vidam klachoshanaas ar instruktori (baigi feinaa daama). Esot tieshi pie apljiem jaapiestraadaa (sevishkji pie pareizaa signaalraadiitaja iesleegshanas aplii, jo es kaa totaala kreile, muuzhdien jaucu labo un kreiso). Veel kaadas reizes divas un es buushot gatava eksim. Un ekshi te pa raundabautiem vien. Weeeh...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2013-12-18 02:41 (saite)
Super!
Bet attieksmi pret roundaboundiem labi saprotu - man te Īrijā arī liekas - kā vispār prātā var ienākt tik daudz viņus sabūvēt. Bet nu neko. Mans lielākais izaicinājums ir klusos, tumšos vakaros neaizmirst, kura ir pareizā ceļa puse.
Lai veicas arī tālāk un tad jau 1. janvārī būs svinības :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-18 07:37 (saite)
paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2013-12-18 15:59 (saite)
es par tevi turu īkšķi - tu mani izvizini!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-18 18:51 (saite)
Izvizinaat pa raundabautiem? :D okei, diil!
Shaa vai taaa, ja TAJAA dienaa nebuus darbs, tad neredzu uz-lidostu-pretii-neaizbraukshanas iemeslu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kants
2013-12-18 23:16 (saite)
vai, bet tas ir 9 no rīta. izvizināt gan varētu uz tuksnesi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?