wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-02 10:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

shodien kamieljos National Day. vakaraa buus trafiks un pilseetas centraa labaak neraadiities vispaar.

 

bet visu paarspeej auto dekoreeshana. jau krietnu laiku pirms otraa decembra par sveetku tuvoshanos mums atgaadina turiigaakie lokaalji, izgreznojot savus auto taa, ka briizham liekas, kaa ar taadu vispaar pabraukt var. nee, peec likuma nedriikst. bet taa kaa naudas vinjiem ir paarpaareem, tad sodu par "nepareizi" izgreznotu mashiinu var nomaksaat, aci nepamirkshkjinot. (dazhiem meenesha soda naudas par csn paarkaapumiem sastaada viena vai pat divas manas algas...)

par beernu droshiibu auto es vispaar pakluseeshu. shaadi skati redzami ne tikai sveetkos. lokaalji vispaar savus beernu nepiespraadzee, nerunaajot par auto seedekliishiem. ziidainjus mammas vai aukliites mashiinaas tur rokaas.

nee, tas nav izstaades auto. taadi pa ielaam brauc

un shis ir iemesls, kaadeelj tureet savu auto pa gabalu no karstaakajaam sviniibu zonaam. nedod dies' kaada shkjirba logam valjaa, vai luuka, shitaadi kretiini sapuutiis visaadus puushamos ne tikai salonaa, bet sejaa un matos. jaunatne sheit taada mazliet mezhoniiga un cilveeciskais faktors vinjiem nav saprotams.

 

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2013-12-02 10:31 (saite)
wow! nevar ne salīdzināt ar latviešu attieksmi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-02 10:45 (saite)
vai ne? :)
bet es no shaadiem balagaaniem pa gabalu turos. un zini, viskarstaakie svineetaaji ir lokaalju jaunatne un indieshu (pakistaanju, filipiinju utt arii) gjimenes, kuriem tikai iemeslu vajag uzposties kraashnjaas draanaas un iet ielaas, kur pilns ar cilveekiem.
shogad emiraatiem paliek 42 gadi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2013-12-02 17:23 (saite)
cirks!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-02 19:04 (saite)
...un mazliet veel vairaak..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?