wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-18 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu bet proooootams!
Cik lielas ir izredzes satikt interesantu cilveeku autovadiitaaju kursos pulksten seshos divdesmit no riita un izskatiities pilniigaa aarpraataa - ne es matus paspeeju izmazgaat no riita, ne meikaps, nu vienkaarshi pizgjets.
Bet! Suuds par visu, jo kafiju mees kopaa padzeeraam, pabrokastojaam un [!!!] arii uz lanchu vinjsh mani uzaicinaaja. Skoor! Noseedeejaam staarbaksaa kaadas divarpus stundas, chehs vinjsh, bet dziivo uk, tagad, protams, kamieljzemee. Un!!! Vinjsh zin erinu no kautkaadiem aizveesturiskiem laikiem, kades veel vinju pat nezinaaju. Pasaule ir jopcik, ku maza. Anglijaa, protams, arii latvieshu draugi vinjam ir. Riit veel uz regbiju mani aicinaaja, par ko veel dikti domaaju, jo nez, kaadiem briinumiem jaanotiek, lai mani shis sports speetu aizraut liidz liimenim, kad seezhu un skatos un ekshelii arii saprotu, kas notiek.

Un veel es shodien beidzot taaaaaaaa ieshopingoju, ka kontaa negribu liidz algai skatiities...jauni zaabaki, kautkaadas panckas, saulenes (fendi, for kraists seik) - vienvaardsakot, izdevusies diena, neskatoties uz manu pohaino pashsajuutu un briesmiigo paskatu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2013-11-18 15:28 (saite)
hahā, it hits you when you least expect!:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-11-18 15:49 (saite)
Maigi teikts... Es tieshaam domaaju, ka puceeties tak nau jeegas, tur kursos buus tikai pakiji un indusi. Tak baltie cilveeki var bez kursiem tiesiibas vienkaarshi apmainiit. Bet par chehiju biju aizmirsusi, ka shiem arii kursi jaaiet. Bet, redz, izskataas, ka nemaz tik briesmiiga es uz pohaam un ar aizpampushaam aciim neizskatos :D un veel, vinjsh mineeja manu vecumu un iedeva man par 4 gadiem mazaak. Vot tas ir kompliments! Un kaa iemeslu pateica - nu kaa, tev ne grumbu, visa taada svaiga izskaties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]betany
2013-11-18 15:33 (saite)
Tāds forš enerdžijs no tava ieraksta! Parasti jau vēl saka, kā sāc nedēļu, tā tā arī turpinās :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-11-18 15:50 (saite)
Man gan nedeelja jau sestdien iesaakaas, bet, ja peec normaala kalendaara, tad gan jaacer, ka taa arii buus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?