wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-18 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu bet proooootams!
Cik lielas ir izredzes satikt interesantu cilveeku autovadiitaaju kursos pulksten seshos divdesmit no riita un izskatiities pilniigaa aarpraataa - ne es matus paspeeju izmazgaat no riita, ne meikaps, nu vienkaarshi pizgjets.
Bet! Suuds par visu, jo kafiju mees kopaa padzeeraam, pabrokastojaam un [!!!] arii uz lanchu vinjsh mani uzaicinaaja. Skoor! Noseedeejaam staarbaksaa kaadas divarpus stundas, chehs vinjsh, bet dziivo uk, tagad, protams, kamieljzemee. Un!!! Vinjsh zin erinu no kautkaadiem aizveesturiskiem laikiem, kades veel vinju pat nezinaaju. Pasaule ir jopcik, ku maza. Anglijaa, protams, arii latvieshu draugi vinjam ir. Riit veel uz regbiju mani aicinaaja, par ko veel dikti domaaju, jo nez, kaadiem briinumiem jaanotiek, lai mani shis sports speetu aizraut liidz liimenim, kad seezhu un skatos un ekshelii arii saprotu, kas notiek.

Un veel es shodien beidzot taaaaaaaa ieshopingoju, ka kontaa negribu liidz algai skatiities...jauni zaabaki, kautkaadas panckas, saulenes (fendi, for kraists seik) - vienvaardsakot, izdevusies diena, neskatoties uz manu pohaino pashsajuutu un briesmiigo paskatu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?