kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 15th, 2016|04:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien, tātad, man būtu divas svarīgas lietas vēstāmas:

Pirmkārt) es jūs visus mīlu!

Otrkārt) ko vēl dzīvē var darīt ar kuskusu? Nu, tās visas salātu receptes ko var sagūglēt angļu kanālos un četrās sezonās + kā jūs savā ikdienas racionā iekļaujat kuskusu? foršas ceptītes un pieredzes gribu izmangoties, ja nav žēl. Paldies!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 15th, 2016 - 05:01 pm
(Link)
bet tā arī ir, pats garšīgākais kuskuss pasaulē ir tie četru sezonu kuskusa salāti (tikai man apelsīna vietā ir citrons, un redīsu arī nekad nav)
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/salati/recipe.php?id=18235
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:08 pm
(Link)
paldies! šitos tieši es arī jau biju nolūkojusi
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:10 pm
(Link)
pati tiku taisījusi ar svaigiem gurķiem, garnelēm un tā saucamo lv fetas siera versiju - kolēģi slavēja
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 15th, 2016 - 05:12 pm
(Link)
starp citu, Jaunpils ir revolucionējusi sieros, viņiem ir viena labalaba feta, arī gandrīz pareiza.
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:17 pm
(Link)
ejnu! neticēšu, kamēr nebūšu nogaršojusi. Jo līdz šim fetas vietā lietoju vienu leišu brinzu, kas ir GANDRĪZ īsta
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 15th, 2016 - 05:06 pm
(Link)
Manuprāt- visu to pašu, ko ar tik mīļajām lēcām, galvenais nesavārīt putrā. Es vismaz tā daru, tikai ļoti reti, jo nu, ļaunie kvieši un lēcas mīļākas. :)
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:08 pm
(Link)
taisīsim pieredzes apmaiņas kulināro rezidenci. Tu man mācīsi lēcas, es uzstāšos ar laša pastēti
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 15th, 2016 - 05:12 pm
(Link)
to tavu laša pastēti es pieminu ikreizi, kad atveru stūra skapīti, kurā ilgstoši stāvēja izmazgātā pastētes bļodiņa. skaistas atmiņas par pastēti.
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:29 pm
(Link)
tas brīdis, kad dzīvē var būt skaistas atmiņas par pastēti
:)
[User Picture]
From:[info]mako
Date:June 15th, 2016 - 05:11 pm
(Link)
Kā garnieru visam kam, no gaļas līdz putniem un zivīm. Labāk, ja ēdienam ir mērce.
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:28 pm
(Link)
vai Tev ir kāda īpaša mērce iesakāma?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:June 15th, 2016 - 05:22 pm
(Link)
Man vislabāk divos variantos - ar vistas fileju un kariju vai ar dor blu vai citu tml sieru un spinātiem + mazie ķiršu tomātiņi.
From:[info]ernuerna
Date:June 15th, 2016 - 05:28 pm
(Link)
ahā! Danke sehr! liks aiz auss
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:June 15th, 2016 - 06:34 pm
(Link)
man labāk patīk, ja nevis vāra, bet vienkārši aplej ar karstu buljonu un ļauj sabriest. nu tad klāt kādu rukolas lapu, ķirštomātiņu un pārlej ar siera mērcīti
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 15th, 2016 - 06:40 pm
(Link)
kuskuss taču nav jāvāra
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:June 15th, 2016 - 07:30 pm
(Link)
nu ja ka nav :)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:June 15th, 2016 - 08:22 pm
(Link)
tā kā citi manā ģimenē kuskus neēd, gatavoju to sev pusdienās dažreiz. bet tā kā tikai sev, tad ātri un vienkārši. apcepu papriku uz pannas, sagriežu nelielos kubiciņos tomātu un šos abus sajaucu ar kuskus. dažreiz pesto klāt, dažreiz pētersīļa lakstu. vēl labi pie kuskus iet smalki sakapāts sīpols, sarkanais, piemēram, bet sev man slinkums.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:June 15th, 2016 - 08:25 pm
(Link)
bet man prieks par mīlu! kā reiz cienīgs inženieris atbildēja savam dēlam uz "tēti, es tevi mīlu" – tā nu gan ir laba ziņa. :))
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 15th, 2016 - 10:36 pm
(Link)
:) paceļot acis no rasējamā dēļa?
From:[info]ernuerna
Date:June 16th, 2016 - 04:39 pm
(Link)
:)))))
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:June 16th, 2016 - 10:08 am
(Link)
apcepu dārzeņus,kas mājā atronami, mēdzu piešaut dažādākas garšvielas, īpasi tadas,kas piedod dzeltenu krāsu, godži ogas, rozīnes un tamlīdzīgi, uzberu kuskusu, mazliet piecepu, un uzgāžu ūdeni, vāku virsū, reizumis pēc 5 min iemaisu sagrieztu mocarellu (jā,man patīk,kā staipās), uzberu pa virsu zaļumus
dārzeņi daudz, veģetārā mājā kuskuss nav kā piedeva,bet pamatēdiens

p.s. pēdejā laikā iestājies monamūrs uz pērļu kuskusu,dkti patīk kā pa muti ripinās
From:[info]ernuerna
Date:June 16th, 2016 - 04:39 pm
(Link)
ok, paldies! :) es to pērļu kuskusu tad tā īpaši izmēģināšu