Comments: |
paldies! šitos tieši es arī jau biju nolūkojusi
pati tiku taisījusi ar svaigiem gurķiem, garnelēm un tā saucamo lv fetas siera versiju - kolēģi slavēja
starp citu, Jaunpils ir revolucionējusi sieros, viņiem ir viena labalaba feta, arī gandrīz pareiza.
ejnu! neticēšu, kamēr nebūšu nogaršojusi. Jo līdz šim fetas vietā lietoju vienu leišu brinzu, kas ir GANDRĪZ īsta
Manuprāt- visu to pašu, ko ar tik mīļajām lēcām, galvenais nesavārīt putrā. Es vismaz tā daru, tikai ļoti reti, jo nu, ļaunie kvieši un lēcas mīļākas. :)
taisīsim pieredzes apmaiņas kulināro rezidenci. Tu man mācīsi lēcas, es uzstāšos ar laša pastēti
to tavu laša pastēti es pieminu ikreizi, kad atveru stūra skapīti, kurā ilgstoši stāvēja izmazgātā pastētes bļodiņa. skaistas atmiņas par pastēti.
tas brīdis, kad dzīvē var būt skaistas atmiņas par pastēti :)
| From: | mako |
Date: | June 15th, 2016 - 05:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kā garnieru visam kam, no gaļas līdz putniem un zivīm. Labāk, ja ēdienam ir mērce.
vai Tev ir kāda īpaša mērce iesakāma?
| From: | oblica |
Date: | June 15th, 2016 - 05:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man vislabāk divos variantos - ar vistas fileju un kariju vai ar dor blu vai citu tml sieru un spinātiem + mazie ķiršu tomātiņi.
ahā! Danke sehr! liks aiz auss
man labāk patīk, ja nevis vāra, bet vienkārši aplej ar karstu buljonu un ļauj sabriest. nu tad klāt kādu rukolas lapu, ķirštomātiņu un pārlej ar siera mērcīti
| From: | _re_ |
Date: | June 15th, 2016 - 08:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tā kā citi manā ģimenē kuskus neēd, gatavoju to sev pusdienās dažreiz. bet tā kā tikai sev, tad ātri un vienkārši. apcepu papriku uz pannas, sagriežu nelielos kubiciņos tomātu un šos abus sajaucu ar kuskus. dažreiz pesto klāt, dažreiz pētersīļa lakstu. vēl labi pie kuskus iet smalki sakapāts sīpols, sarkanais, piemēram, bet sev man slinkums.
| From: | _re_ |
Date: | June 15th, 2016 - 08:25 pm |
---|
| | | (Link) |
|
bet man prieks par mīlu! kā reiz cienīgs inženieris atbildēja savam dēlam uz "tēti, es tevi mīlu" – tā nu gan ir laba ziņa. :))
:) paceļot acis no rasējamā dēļa?
| From: | mufs |
Date: | June 16th, 2016 - 10:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
apcepu dārzeņus,kas mājā atronami, mēdzu piešaut dažādākas garšvielas, īpasi tadas,kas piedod dzeltenu krāsu, godži ogas, rozīnes un tamlīdzīgi, uzberu kuskusu, mazliet piecepu, un uzgāžu ūdeni, vāku virsū, reizumis pēc 5 min iemaisu sagrieztu mocarellu (jā,man patīk,kā staipās), uzberu pa virsu zaļumus dārzeņi daudz, veģetārā mājā kuskuss nav kā piedeva,bet pamatēdiens
p.s. pēdejā laikā iestājies monamūrs uz pērļu kuskusu,dkti patīk kā pa muti ripinās
ok, paldies! :) es to pērļu kuskusu tad tā īpaši izmēģināšu | |