Comments: |
Visas iespējas horizontālai izaugsmei.
"kā es kļuvu par pašu pilnību"
Un būsi Ļoti Svarīga Persona.
brīvības/barona krustā ir klasiskie, "padomijiskie" - eļļaini un ar pūdercukuru (un 25 centi gabalā) - tai vietai labāk negadīties tuvumā, kad, piemēram, ārā ir auksts un gribas ēst...
darīšu visu, lai šo neiegaumētu! :D
| From: | str |
Date: | April 21st, 2016 - 03:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
aha, ar visu eļļainumu man liekas foršāki
darīšu visu, lai šo iegaumētu! ;D
tie sausie saldie draņķi nu.. ir gadījies nogaršot. nezinu cenu, jo tur strādājošs cilvēks atnesa veselu kasti uz komunalku. nu bija ok, bet, ja pastāsta par tiem eļļā vārītajiem ar pūdercukuru.. mmm, bērnības garšas siekalas mutē.
Jā, diez kādā cenā šādi? Britānijā pa poundu varēja divus dabūt. Nemaz nebija zemē metami. (nu ja blakus nenoliek tos eļļainos)
Amerikanu virtuli Rix ap 80 centiem videji maksa. Nav ne vainas, bet berlineri un krievu virtuli, protams, ka labaki :D
berlineri ir tie, kuriem zapte vidū, ja?
Tiešām garšīgi? Izskatās negaršīgi.
un es galīgi neesmu saldenu miltu masu cienītāja
Nuuu, man arī labāk desiņu, karbonādīti, vītinātu gaļiņu padodiet! :))
Šis neņem nemaz. Tāpat, nesenīt pirmoreiz iemēģināju to mandeļbezē macaroonu. Arī- velti šķiesti resursi.
nu skaic, ka speķa maizes ir mūsu viss. vakar kārtējo reizi biedru žilbēru sabiedrībā mielojos ar kārtīgu ar kārtīgu smiltenes kūpinājumu un aš lēju laimes asras
man atkal nē. pie bada apēst var, bet pats nekad nepirkšu, ja vien nebūs kāds stratēģiski attaisnots iemesls, un ne sev. a makarooni, pat ja sākumā izskatījās bezcerīgāk par vold.ielas donātiem, ja labi pagatavoti, ir mega. man viena radiniece taisa, aaaa, gribu braukt pie viņas uz ballītēm.
es pati arī nepirkšu visticamāk, bet nu, kad šitā pagadījās, pavilkosl. Makarooonus es vēl neesmu pagaršojusi. Bail | |