|
[Feb. 20th, 2015|02:37 pm] |
labdien, redakcija!
Stāstiet, kā jūs savā ikdienas racionā izmantojat trifeļu prezervus? Mēs no laukiem, mums pītes, grūdenis, aknudesas, speķis un rūgušpiens. Bet ko dara ar tām eļļā prezervētajām trifelēm, kas samaltas tādā kā putriņā? Nu tādām, ko mātes mirkļa trakumā atved no Itālijas, pēc tam nezina, ko ar to visu iesākt un atdod meitām, lai tiek galā.
Paldies! |
|
|
Comments: |
From: | dzeina |
Date: | February 20th, 2015 - 02:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ļoti labi, ja piemaisa tagliatelle. Vai risotto. Vai polentai. Vai arī iemērc grissini galu un grauž nost. Vai plāni uzsmērē uz ciabatta un noskalo ar malku sarkanvīna.
Bet vislabākā opcija ir atdot man, protams.
ahā, respektīvi var lietot kā tādu mērcīti vai pesto. paldies. (piedod, šoreiz būšu skopa un savtīga, un mācīšos lietot pati :) paldies par padomu
| From: | barbala |
Date: | February 20th, 2015 - 02:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
(nekautrējies, draudziņi, piezvani – pateikšu, kas ir un kas nav polenta un tie visi pārējie baltie milti.) :)
"ikdienas racionā"
aiziet nošauties :D
man arī patika, kā sanāca :D
ja ēd krāsnī ceptus dārzeņus (tai skaitā ķirbjus) druskucīt palaista virsū svaigi izņemtiem no cepeškrāsns, bet principā, jā, vari atdot mēs palīdzēsim izmest :)
ahā, ar dārzeņiem, labi! tencinu
From: | santech |
Date: | February 20th, 2015 - 05:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Izmest? Es tgd katrreiz iznesot miskasti atcerēšos TO apkopēju! NEIZMEST! Varbūt noderēs.
| From: | bljanna |
Date: | February 21st, 2015 - 12:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
Vaimanu, vaimanu, es vispār nesapratu, par ko Tu runā :) Apgaismo, jel, mani, obskurantu, - "trifeļu prezervi"?? | |