|
[Feb. 20th, 2015|02:37 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | dzeina |
Date: | February 20th, 2015 - 02:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ļoti labi, ja piemaisa tagliatelle. Vai risotto. Vai polentai. Vai arī iemērc grissini galu un grauž nost. Vai plāni uzsmērē uz ciabatta un noskalo ar malku sarkanvīna.
Bet vislabākā opcija ir atdot man, protams.
ahā, respektīvi var lietot kā tādu mērcīti vai pesto. paldies. (piedod, šoreiz būšu skopa un savtīga, un mācīšos lietot pati :) paldies par padomu
| From: | barbala |
Date: | February 20th, 2015 - 02:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
(nekautrējies, draudziņi, piezvani – pateikšu, kas ir un kas nav polenta un tie visi pārējie baltie milti.) :) | |