Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  atvadīties | atgriezties | dzeja | darbi | epifānijas | erlends | emuārs |

Klejotājs - Daksis vs. Borisovs


15. Aug 2009 15:26 Daksis vs. Borisovs

vakar atkal satiku Imantu Daksi. Uzstājās viņš jaunajā Meta Kafē, un nodziedāja dažas pavisam senas un paris arī netik senas dziesmas. Tas bija jauki. Bet tad nāca krievu trokšņu vai, kā preses relīzē teikts, tomēr eksperimentālās mūzikas veterāns Aleksejs Borisovs ar savu aritmisko bundzinieci un pieaicināto Monreālas gotiskās un psihodēliskās skatuves dziesminieci Dorotiju Gelleri. Tas gan bija baigais, atvainojos, bleķis. Vienīgi pēdējā dziesma (ja tās var nosaukt par dziesmām) nedaudz aizrāva, jo vismaz bungas tad bija ritmā.

Vispār tā visa viņa/viņas/viņu uzstāšanās bija Dead Can Dance skaņas, Lorijas Andersones politiski pārmaksimālās lirikas, Džoannas Ņūsomas nedaudz līdzīgās balss tembra un Silver Mt. Zion koncepcijas atvēmiens, jā es tā uzdrīkstos teikt.

4 iet līdzi - eju līdziPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]makki
Datums:15. Augusts 2009 - 21:01
(Link)
ouu, nudien nespēju iedomāties, kas sanāk, savienojot visus šos māksliniekus kopā!
No:[info]erlends
Datums:16. Augusts 2009 - 00:54
(Link)
tas
No:[info]miegamaasa
Datums:16. Augusts 2009 - 01:53
(Link)
Daksis tā jodelēja pa mūsu tautiskam garam, man gribējās nevis sēdēt sakrustotām kājām un sastingušai vērties, bet atspiest galvu uz rokām un migt ar viņa enerģiju, būtu tāds trips kā nenovienām zālītēm. Pirmo reiz pārliecinājos, ka dzīvajā viņš vēl dzīvāks nekā ierakstos. Nu, tas ne vienmēr jaukajiem dziedoņiem piemīt. ++
No:[info]erlends
Datums:16. Augusts 2009 - 10:33
(Link)
viņš ir tāds āķīgs.
bet jā, cilvēki no tā gūst enerģiju