Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  atvadīties | atgriezties | dzeja | darbi | epifānijas | erlends | emuārs |

Klejotājs - rokzvaigznes un saldējums


27. Jul 2009 00:46 rokzvaigznes un saldējums

šodien pamodos diezgan izgulejies, par spīti kārtējai naktij, kuru ievadīju miega fāzē kaut kad četros. gājis gulēt ātrāk par kādiem divpadsmitiem neesmui jau kādus gadus dažus, bet jau kādu mēnesi neeju ātrāk par trijiem.

tūrē bija dažādi koučsērferi un viens interesants vāciešu pāris (kopā vienpadsmit, jo trīs maitas aizlavījās, neatvadoties (piedošanu par maitām, bet tāpat - rupji)), kur vārdus es pat nezinu un pat īsti nespēju noteikt, vai viņi bija pāris vai ne. Arī kaučsērferi. Pēc tūres es viņiem Bakpekeru bārā uzzīmēju to maršrutu, kuru mēs gājām, un piezīmēju, ka tai meitenei (kura bija arī diezgan izskatīga) vajadzētu vairāk runāt angliski, jo tā paaugstinātos viņas a. valodas līmenis, kas nebija īpaši labs. Un tad mēs devāmies uz LN saldējumu veikaliņu Audēju un Vaļņu krustojumā, kur kādreiz bija kaut kāds kaķu restorāniņš. Saldējums labs. Es paņēmu ar griljāžu (60sant.), marmelādi (60sant.) un zemenēm (70sant.).

Atnācis mājās sapratu, ka iespējams no brīvdienām nekas nesanāks, jo it kā esot tūres filmēšana sakarā ar to projektu, kuru uzrakstīja igauņi, kad mēs viņus bakstījām ar sūdainu koku, ka viņiem vienīgajiem nav brīvās tūres Baltijā (īstenībā Finlandi mēs arī tagad saucam par Baltiju :). Tai vajadzēja būt otrdien, bet, kad vakarā Bakpekeros satiku Džeimsu, viņš tomēr apstiprināja, ka trešdien. Tātad - rīt uz laukiem un otrdienas vakarā atpakaļ. Jāņem līdzi ģitārā un jāmācās.

Ļeņingradā notika kārtējā filmu svētdiena. Par spīti dažreiz ieilgušajai tradīcijai pārraidīt koncertus un ķīniešu sitamgabalus, noskatījos filmu "Rockstar" ar Marku Valbergu rokgrubas dziedātāja lomā. Filma bija foršiņa, bet "Almost Famous" man patīk daudz vairāk. Liekas, ka tikai tāpēc, ka šad tad dzīvoju sešdesmitajos un septiņdesmitajos.

Zane (tā, kas Ozoliņa) dabūja grāmatu par Mötley Crüe narkomānu Nikki Six. Jāpaklausās šis tas, pirms dodos pamt.

Tags:

2 iet līdzi - eju līdziPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]miegamaasa
Datums:27. Jūlijs 2009 - 01:21
(Link)
griljāžas saldējuma bumba uz vafeles man saka, atceries, atceries vidusskolas pavasarošanos, kad pēc pēdējās dienas likās, ka kaut kas dižs jāizdara, bet aizgājām tikai līdz andrejsalai un pasēdējām pie ūdens, pie dzelžiem, pie rūsas un bija labi
No:[info]erlends
Datums:27. Jūlijs 2009 - 02:07
(Link)
man nāk atmiņā bezbēdnīgā vidusskola sakarā ar marmelādes saldējumu :>