Jankums ([info]erentgenc) rakstīja,
@ 2005-06-07 18:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es kaa Jaanis varu pateikt to, ka man iisteniibaa pedeejos gados shitie sveetki saak jau besiit. Uz celjiem vienas avaarijas un veel visaadi suudi. Un tas muusu, Jaanju, deelj. Ir veerts vaita? Da vienalga kaa. Ritiigi vai netik riktiigi piedzerties, bet dzert vienalga visi kaut ko iedzer.
Pagajusho vasaru Jaanjus svineeju Paavilostaa, kur 3 dienas peec kaartas bija normaals puutiens. Bez dzershanas, just surfing. Viens aleens laikam tika izdzerts. Tie ir normaali Jaanji. Ok, labi... Vaarbuut vakaraa, bikiit pietruuka jautriibas, beet `fuck that`. Untaapataas, par muusu vaardadienu parasti atceraas tie cilveeki, pie kuriem sanaak viesoties. Draugi un radi to parasti atceraas tikai veelaa peecpusdienaa, kad atjeegushies no pohaam. Un Liigaam jau arii dizhi labaak nau paveicies..
Nezinu, Damsi... Ja buus iespeeja, braukshu uz Paavilostu, ja nee, tad jau laikam sanaak, ka uz tiem Saulkrastiem, ja? It kaa jau vareetu, beet es jau Tev teicu, kapee negribu.. Vnk nekas jau nemainiisies, saproti. Tas pats kaarteejais tuss vien tur buus, tikai nosaukums buus iedaliits tam iipashs: `Jaanji`, ble. Un tas viss pasaakums ar paredzamu scenaariju, kas atiecaas tieshu uz dazhiem cilveekiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scooby_snack
2005-06-07 19:02 (saite)
mēs pat brālim gribējām piemest otru vārdu nesen, lai kādi svētki būtu tieši viņam. citādi jāņi jau nav vārdadiena. tik kkāds tuss, i viss.

(Atbildēt uz šo)


[info]freeborn
2005-06-07 19:11 (saite)
wtf? Jaanji, ble :] man nekad nav bijushi normaali jaanji un arii nebuus un arii nevajag, piedzerties var arii tagad, jaa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]damsons
2005-06-08 12:45 (saite)
var gan! ir tach iemesls... =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]x_f
2005-06-08 08:50 (saite)
Atceries vārdus no Armanda dziesmas: "Tu neesi vainīgs." :) Jo patiesībā jau nevis Jāņi tiek svinēti, bet gan Līgas, Līgo vakars. Tā ka Tev patiesībā nav paveicies ar tiem "pohainajiem draugiem un radiem". :)
Bet stulbi gan tas ir, jo tad it kā ir oficiāli ļauts piedzerties līdz nemaņai. Un tas pat ir jādara, jo tā prasa sabiedrība. Lūk, nesaprotu.

Pagājušogad Pāvilostā tiešām bija ļoti forši. Pārējie, protams, par laiku var pasūdzēties, bet jums jau vēja netrūka. Un tur bija vīns, ko Tu tagad nepieminēji. :) Vien žēl, ka toreiz nesagaidījām saullēktu, pietrūka kāda pusstunda pacietības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-06-09 09:46 (saite)
Piekritu xf, manuprat, pagajusie jani Pavilosta bija super labi! Kaut to varetu atkartot... Brāli, nebrauc dzert, brauca serfot & bus labi! Laura

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-06-09 09:47 (saite)
T.i. braucam serfot kopa! xf, tas attievas ari uz Tevi;))) Atceries Sašiņu? Laura

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?