Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2023-03-10 15:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Naskums
Tikko ar paziņu pārrunāju, kādi ir ņemami vīrieši. Viņa pateica, ka viens no bijušajiem gribējis brīvdienas pie ezera, kotedžā. Viņa atradusi šādu kotedžu Latvijā, bet viņš tajā arī nosēdējis visu vakaru, neizejot ārā ne makšķerēt, ne ar laivu braukt, neko. Viņam, varbūt, tā bijis labi, bet viņai gribējies darbību. Vai tiešām tikai skaista skata dēļ viņi turp aizbraukuši?

Man tad kaut kas pielēca. Naskums nozīmē ne tikai čaklību darbā. Ne tikai atrast jaunus naudas pelnīšanas veidus, jaunu firmu dibināšanu un jaunus projektus.

Naskums attiecas uz visām 4 dzīves jomām. Gan alkas mācīties vienmēr ko jaunu, lekšanu augstāk par jau sasniegto, zināšanu ieguvi sfērās, kurās gribi pats tikt galā - Attīstībā

Nodrošināt un sargāt ģimenes pavardu, piegādāt un remontēt jau esošo tehniku, uzlabot interjeru mājā vai dzīvoklī. Meklēšanu, kā satuvināties aizvien jaunos līmeņos, kas ir krietni pāri fiziskai vai emocionālai tuvībai. - Ģimene

Mācīties, lai iegūtu iespēju būt par profesionāli vairāk kā vienā profesijā. Augt un pilnveidoties, lai uzņemtos aizvien vairāk atbildības, spēt organizēt savu laiku, pienākumus, lai darba rezultāta gala produkts būtu vērtīgs gan fiziski, gan enerģētiski - Darbs

Atrast un izpētīt, kādi atpūtas veidi visai ģimenei ir pieņemami. Nodrošināt iespējas tā atpūsties, sagādāt komfortu un ērtības atpūtas laikā. Atpūtu nodrošināt, veicināt vairākos līmeņos - fiziskā ķermeņa atpūta, prāta atpūta, dvēseles atpūta. - Atpūta

Čakls un darbīgs vīrietis noteikti ir arī iniciatīvas pilns vīrietis, kam ir daudz ideju, ko piedāvāt sievietei visās šajās 4 jomās. Vīrietim ir jābūt ar daudzām idejām un plānu, ka tās visas realizēt dzīvē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2023-03-11 07:52 (saite)
Paliek atklāts jautājums, kādu gan diez sievieti šāds vīrietis gribēs, ja viņam vispār tāda būs vēl vajadzīga. 😏

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eos
2023-03-11 19:13 (saite)
Lai radītu ģimeni un bērnus, sieviete tomēr ir vēl vajadzīga.

Šāds vīrietis, varbūt 20-40 gadu vecumā izkarjerosies, bet kaut kad jau bērnus arī varētu gribēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2023-03-11 22:18 (saite)
Iespējams. Cik esmu skatījies pie saviem paziņām -- ne visiem bet lielākai daļai, kuriem ir bērni, vēlme pēc tiem un arī to radīšana tomēr ir bijusi pirms 30.

Ir, protams, arī tādi, kuri sāk gribēt vēlāk, bet, teiksim tā, procentuāli nav daudz.

Šī gan tikai mana pieredze.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2023-03-11 09:10 (saite)
Kopsavilkums: Vīrietim ir jābūt ar daudzām idejām un plānu, lai izklaidētu sievieti. T.i. ņemams vīrietis ir gadžets.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eos
2023-03-11 19:17 (saite)
Mūsdienās pašpietiekami cilvēki ir modē. Katrs meistars - elektrības, santehnikas, auto, datoru meistars maksā papildus.

Turklāt divi cilvēki vienmēr būs pašpietiekamāki kā viens. Plus vēl darba dalīšana.

Bet nu šis ieraksts radās sarunas ar tādu sievieti iespaidā, kurai vīrietis ir vairāk kā mīļākais un sarunbiedrs, ne vīrs. (kura vispār precēties netaisās, cik saprotu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2023-03-11 22:27 (saite)
> Mūsdienās pašpietiekami cilvēki ir modē. Katrs meistars - elektrības, santehnikas, auto, datoru meistars maksā papildus.

Precizēsim, ir modē pie tiem cilvēkiem, kuriem nav naudas. Es pats piederu pie zināmā mērā pašpietiekamajiem -- šo to varu pats gan par kanalizāciju, gan par elektrību, utt.

Bet tam ir sava cena. Lai to varētu darīt, tas ir jāpraktizē un jāmācās. Profesionāļi to dara koncentrēti un salīdzinoši īsā laikā, pašpietiekamajie parasti gadiem nonākot pie kaut kā pusprofesionālim līdzīga.

Patīkami. Bet atceros savu paziņu uzņēmēju, kurš labi ja lampiņu var nomainīt. Toties viņš savu brīvo laiku tērēja nevis DIY, bet biznesu virzīšanai, līdz ar to var atļauties algot profesionāļus visiem mājas darbiem.

Tad kurš ir lietderīgāk ieguldījis laiku -- es, kurš var izvilkt elektrību šķūnī, pārmainīt rozetes un krānus, vai viņš -- kurš nav tērējis laiku un līdzekļus lietām, ko vajag darīt varbūt reizi pa pāris gadiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eos
2023-03-12 02:25 (saite)
Te nav vienas atbildes, taču šajā mazliet ideālistiskajā vīrieša aprakstā ar ko sākās šī tēma, galvenā doma ir, ka cilvēks grib vispār mācīties.

Vīrieši caurmērā ir ļoti pragmatiski. Ja to var iemācīties caur youtube video vai paprasot, lai čoms parāda, īsā laikā, to izdarīs. Profesionāli tas neaizstās, bet minimumu viņi pratīs paši.

Kaut vai nažu asināšana. Man čoms parādīja, ka ir veselu iekārtu no ali express pasūtījis, pats vēl kādu detaļu tai iekārtai piemontējis klāt, un nu var asināt nažus ērti un ātri. Man tādu iekārtu uzkonstruēt vienam nav reāli, pat
ja fiziku esmu mācījies, zinu, kā dabūt asmeni asu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2023-03-11 18:13 (saite)
Katrā veselā vīrietī tas vairāk vai mazāk ir. Bet pagale viena nedeg.

Tāpat jāņem vērā, ka 1/5 daļa ir norakušies vientulībā NEET people, 1/3 slimi ar lieko svaru, 1/5 slimi ar alkoholismu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eos
2023-03-11 19:20 (saite)
matemātika pēc Tevis teiktā rāda, ka paliek ap 27% jēdzīgu vīriešu, kas tik un tā ir ļoti daudz uz to slinko sieviešu fona, kuras apgalvo, ka visi šie 27% esot jau precējušies vai maniaki. :D

Tieši jau par to ir stāsts, ka paziņa savos 30 gados jau zina, ko grib. Cita lieta, vai viņa pati ir gatava dot pretī ko vērtīgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?