ely ([info]ely) rakstīja,
@ 2008-06-15 21:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
countryside
Laikam tomēr nespētu pastāvīgi dzīvot Rīgā/ citā lielā pilsētā. Savā būtībā tomēr esmu meitene ne-no galvaspilsētas. Arī ne no laukiem. Jā, man vajag kustību, cilvēkus, bet man vajag arī mieru.
Nespētu dzīvot kastītēs un četrās sienās. Starp milzu ēkām, cilvēku pūļiem. Man vajag plašumu. Gaisu, kuru elpot un zemi, kurai pieskarties. Iziet dārzā un salasīt zemenes, kuras var ēst nemazgājot. Avenes, ābolus, ķiršus. Gatavot salātus no pašaudzētām salātu lapām, dillēm, lociņiem, redīsiem. Cita garša un smarža, nevis veikalu ķīmiskā un mākslotā.
Ar patiku šodien uzrušināju tās pāris piemājas dobītes. Kad biju mazāka, pagalam dārza darbus neieredzēju. Tagad taisni otrādi. Kā smejies, vecums nenāk viens.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rudu
2008-06-15 22:40 (saite)
zini, ar mani ir tāpat. mans tāds nākotnes sapnis/mērķis ir māja pilsētas nomalē ar dārzu, pagalmu, lai ir kur iziet, parušināties, kādu dārzeni izaudzēt... ja tā ne, tad dzīvoklis pilsētā un kaut kur kāds zemes pleķītis, dārziņš, kur aizbraukt nedēļas nogalēs atlaist nervus. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ely
2008-06-16 14:06 (saite)
Dzīvoklī gan man būtu grūti dzīvot. Agrāk, kad biju maziņa, vecākiem teicu - kāpēc mēs nedzīvojam dzīvoklī, būtu vienkāršāk, nebūtu tik daudz darba pie mājas/dārzā. Tagad par to saku paldies. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cadeau
2008-06-16 07:56 (saite)
Tā ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]sabaraga
2008-06-16 10:51 (saite)

Es arī esmu kaut kas uz to pusi. Man patīk cilvēki un dzīvība, bet man arī patīk zaļums, putni, zvēri un klusums. Kaut kas neapvienojams?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ely
2008-06-16 14:07 (saite)
Ir, ir apvienojams. Nesaku, ka nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?