antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2003-11-11 17:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:evil
Mūzika:Plecebo – Pure Morning

Dienasgrāmata
Mums skolā (atvainojiet, ģimnāzijā) ir tāds noteikums, ka dienasgrāmatā visām mājās uzdotā ailēm pretī stundām jābūt aizpildītām. Tas nekas, ja nekas nav uzdots, tad jāraksta stundas viela vai kas tamlīdzīgs. Dabiski, ka neviens lāgā nepagūst sarakstīt kas tad tur īsti notika vai arī vienkārši aizmirst. Tāpēc daudzi (es tajā skaitā) šīs ailes saraksta vēlāk un uz dullo. Nesen mums dienasgrāmatas savāca, un, kad es savējo dabūju atpakaļ, tur bija saliktas n-tās jautājuma zīmes un skolotājas ieraksts: “Ļoti interesanti ieraksti par uzdoto mājās!” un paraksts. tas tāpēc, ka es tur biju sarakstījusi viskautko: dziesmu vārdus, grupu nosaukums un tādus vārdu salikumus kā “ierastais gļuks”, “cilvēku muļķība” un “Kas nemāk iet pa trepēm...(šausmīgi populārs izteiciens par mūsu latviešu valodas skolotāju)”. Man šī formālā aiļu aizpildīšana liekas tizla, daļēji es varbūt tādā veidā par to pasmīnēju. Ja skolotājai kārtējo reizi savācot mūsu “galvenos dokumentus” ienāks prātā doma pašķirt pāris lapas atpakaļ, viņa blakus savai piezīmei ieraudzīs tekstu : “Jā, neparasti, ne?” Būs vēl kādi vārdi jāsaraksta...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2003-11-11 17:50 (saite)
uumm.. baigi labi ka es to šuli jau pabeidzu ;D kopš kura laika tur tāc likums? es kad mācījos videnē man visp dienenes nebij. tikai kkāds blociņš, kurā neviens nekad neskatījās izņemot mani. kkas ir baigi mainījies?

(Atbildēt uz šo)


[info]edy
2003-11-13 11:56 (saite)
Taisnība es pat skolā biju iztaisījis Škandālu par šito lietu (Gandrīz vai dzēru tēju ar diriču). Es arī parasti mēdzu katrā otrajā ailē rakstīt BULLSHIT'u iznākumā no seņčiem un audzinātājas rājiens. Pats ļaunākais vēl būs priekšā kad mācīcies ģimnāzījā 10-12 tad arī vajadzēs dienenes(Kad es to uzzināju man likās ka esmu bērnudārzā) iznākums ir tāds man mācību daļa lamā, bet es vienalga mēnesī tikai divas reizes paņemu dieneni līdzi!(Parasti tur iekšā ir glīti uzrakstītas stundas nav nekas uzdots un vienā mēnesī man sanāk tikai divas nedēļas) Ko lai sakak man tādas dienasgrāmatas nav tikai pēc dokumentiem man viņa pastāv.

(Atbildēt uz šo)


[info]dsc
2003-11-13 18:05 (saite)
KO lai tur saka. Es parasti tur apziniigi ierakstu kaut ko neko vai arii kaut ko stulbu (Piem. Budžets AR krievu burties, komunisma slavināšama vai vienkaarshi lineaals + ziimulis) Un man pie kaajas ka man kaut ko bruac virsuu, jo no skolas neviens mani taapat nevar izmest. Un ko vinji man padariis. Es esmu paaraak labi paziistams visiem skolotaajiem lai man buutu kaadi suudi.

(Atbildēt uz šo)

Primitīvie ļautiņi!
(Anonīms)
2003-11-13 20:25 (saite)
Ta beidzat te ar muļķībām nodaboties... ja tev kaut kas nepatīk un tu aozinies,ka taviiebildumi varētu būt pamatoti, aizej uz Izglītības Ministriju! tur tev paskaidros tavastiesības!
Dr. Puzzle

(Atbildēt uz šo)


[info]elina
2004-01-11 20:43 (saite)
šausmīga jums tā skola.
nāc pie mums :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?