izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2013-07-07 21:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja jums ir kaut nedaudz cieņas pret manu mūzikas gaumi, iesaku noklausīties sekojošo dziesmu. vakar biju uz šīs lēdijas koncertu, ļoti iedvesmojoša būtne. protams, ar kārtējo sāpīgo dzīvesstāstu. vakar, klausoties koncertu, tieši iedomājos, ka nevar būt cilvēkam šāds raksturs, tik pacilāta attieksme pret dzīvi, ja viņš nav izgājis cauri ellei.
klausieties šeit (jāklikšķina uz viņas nepārprotami swag izskata sejas):



p.s. ļoti negribas rakstīt iestājesejas un motivācijas vēstules.. (bet laika vairs galīgi nav) ehh. šodien braucu pāri Zemitāna tiltam tā, ka zosāda pa visurieni. kaut kas ļoti patīkams tajā mašīnbraukšanā tiešām ir. jauku dzīvi, ļaudis! speriet soļus!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]15
2013-07-08 00:03 (saite)
jā:)

(Atbildēt uz šo)


[info]romija
2013-07-08 12:16 (saite)
"klausoties koncertu, tieši iedomājos, ka nevar būt cilvēkam šāds raksturs, tik pacilāta attieksme pret dzīvi, ja viņš nav izgājis cauri ellei."

Kā Tu to zini savā jaunībā? Kā Tu to vari zināt? Es mulstu no Tavas sapratnes.
Un paldies, jā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2013-07-08 12:34 (saite)
Hmm.. Protams, ka es to nevaru zināt, tā tik tāda mana nojausma. Mana šībrīža dzīves izjūta un tas, kā šobrīd dzīvi uztveru un saprotu, liek tā domāt.
Tāda doma nāk no vairākiem piedzīvojumiem un sarunām, bet liela nozīme ir tam, ka viena no tuvajām kursabiedrenēm man ir teikusi kārtējo "gudro domu" par to, ka, paspilgtinoties pozitīvo izjūtu viļņiem dzīvē, arī kritumi, pārdzīvojumi jeb ciešanas kļūst dziļākas un tiek izjustas spēcīgāk. Kaut kā tā.
Un arī tāds salīdzinoši sīks novērojums, ka pati pēc līdz šim grūtākā brīža dzīvē esmu sākusi gan spēcīgāk priecāties, gan spēcīgāk bēdāties. Ir iegriezts tas emociju viļņu rats :). Ceru, ka nekad neapstāsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?