izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2012-09-04 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja jums būtu iespēja ceļot laikā, uz kādu laiku jūs ceļotu?

mana pirmā izvēle ir ēģipte pirms kādiem ~3362 gadiem ar visu savu burvību. es gribētu redzēt, kā tur ir (bija), uzzināt, cik ļoti tas saskan ar mūsdienu teorijām. nevar taču būt tā, ka viss saskanētu. un droši vien būtu arī daudz kas, par ko mūsdienās nav ne jausmas. redzētu piramīdu būvi, redzētu ikdienu, dzīvi. kad kaut kad par šo jautājumu runāju ar mammu, viņa jautāja, vai man nebūtu bail doties tik tālu atpakaļ - ja nu nevar atgriezties uz mūsdienām?
bet nē, vismaz, esot šajā pusē, nav bail, man pat šķiet, ka tur varētu izrādīties tik interesanti, ka varētu mierīgi (aizraujoši) palikt tur un nodzīvot visu mūžu, iepazīstot viņu dzīvi. un būtu bijis vērts.

šovakar skatos discovery filmu seven wonders of ancient egypt. nedaudz grūti, protams, panest tos teatrālos atainojumus ar aktieriem senās ēģiptes izskatā, bet klausos arheologu vārdos kā mazs bērns ar pavērtu muti un mirdzošām acīm. ēģipte. kā man gribētos pieskarties senajai ēģiptei.

un es varētu apskatīt nofreteti! DZĪVĒ! OMG!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usi
2012-09-04 22:50 (saite)
Es arī kādreiz sapņoju par dzīvošanu senos laikos. Laikam visvairāk gribētu atgriezties 20.-30. gados mākslinieku bohēmā Rīgā.
Bet vairākkārt tomēr esmu nonākusi pie secinājuma, ka, pirmkārt, bez mūsdienu medicīnas es varbūt tur būtu nobeigusies. Otrkārt, es ļoti iespējams nobeigtos 2. pasaules karā. Tāpēc es gribētu ieskriet tajā laikā tik uz kādu dieniņu, divām :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?