izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2012-09-04 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja jums būtu iespēja ceļot laikā, uz kādu laiku jūs ceļotu?

mana pirmā izvēle ir ēģipte pirms kādiem ~3362 gadiem ar visu savu burvību. es gribētu redzēt, kā tur ir (bija), uzzināt, cik ļoti tas saskan ar mūsdienu teorijām. nevar taču būt tā, ka viss saskanētu. un droši vien būtu arī daudz kas, par ko mūsdienās nav ne jausmas. redzētu piramīdu būvi, redzētu ikdienu, dzīvi. kad kaut kad par šo jautājumu runāju ar mammu, viņa jautāja, vai man nebūtu bail doties tik tālu atpakaļ - ja nu nevar atgriezties uz mūsdienām?
bet nē, vismaz, esot šajā pusē, nav bail, man pat šķiet, ka tur varētu izrādīties tik interesanti, ka varētu mierīgi (aizraujoši) palikt tur un nodzīvot visu mūžu, iepazīstot viņu dzīvi. un būtu bijis vērts.

šovakar skatos discovery filmu seven wonders of ancient egypt. nedaudz grūti, protams, panest tos teatrālos atainojumus ar aktieriem senās ēģiptes izskatā, bet klausos arheologu vārdos kā mazs bērns ar pavērtu muti un mirdzošām acīm. ēģipte. kā man gribētos pieskarties senajai ēģiptei.

un es varētu apskatīt nofreteti! DZĪVĒ! OMG!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2012-09-04 22:23 (saite)
vai nu tev kā sievietei (protams, viss atkarīgs no tava sociālā backgraunda) būtu tur laba dzīve, diez vai skatīties un visu apbrīnot būtu vienkārši. nu, ja mēs tā reālistiski.
un par iepriekšējo ierakstu - kur tu atradi sēņu burgerus? veikalā vai mājās?

mh

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2012-09-04 22:26 (saite)
es iedomājos par to sievietes faktoru, bet nu. es darītu visu iespējamo, lai izsistos, cik vien iespējams. un kaut kādi svētki utml jau arī bija (nu, nevar 100% zināt, bet nu ķipa), kur visi pulcējās un apbrīnoja skaistos valdniekus. bet mans ceļojums laikā varētu arī būt ideāls, kur es esmu neredzama un nedzirdama :D

sēņu burgeri ir fonteina deli un ir arī mājās (vakar bija mājās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]elpa
2012-09-04 22:27 (saite)
bet kur tu ceļotu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-09-04 22:42 (saite)
uz franču saloniem!!!!!! jā, tas būtu interesanti. justos gan es kā Lisjēns Levēns no Stendāla, bet vismaz varētu pasmieties par citiem, padzīvot etiķetes varā un pie manis nāktu izglītoti cilvēki man mācīt mākslu un pēc tam runāties un izklaidēties, un man būtu kleitas.
Bet nu visas impērijas, protams, arī gribētos, kā nu tādu izdevību laist garām hehe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usi
2012-09-04 22:50 (saite)
Es arī kādreiz sapņoju par dzīvošanu senos laikos. Laikam visvairāk gribētu atgriezties 20.-30. gados mākslinieku bohēmā Rīgā.
Bet vairākkārt tomēr esmu nonākusi pie secinājuma, ka, pirmkārt, bez mūsdienu medicīnas es varbūt tur būtu nobeigusies. Otrkārt, es ļoti iespējams nobeigtos 2. pasaules karā. Tāpēc es gribētu ieskriet tajā laikā tik uz kādu dieniņu, divām :)

(Atbildēt uz šo)


[info]adelise
2012-09-05 09:20 (saite)
80to beigas 90to sākums, esmu jau tur bijusi, bet gribētu tur būt savā tagadējā vecumā. Nu, tu jau zini.

(Atbildēt uz šo)


[info]colder_
2012-09-05 11:49 (saite)
man ne tik tālā laikā... kopš mazotnes tā renesanses burvība mani vilkusi. daudz kas jau palikušais redzēts, paspēju izceļoties pa leonardo da v taku ,kad vēl biju padsmit gadiņos (:

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?