izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2011-01-11 09:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jāmostas, jāmostas, jāmostas, jāmostas!!!!
Redz, onkas uz jumta jau ievelk pa dūmam. Un mašīnas traucas pa Pērnavas ielu virzienā uz Čaka ielu. Debesis šķeļ viens vads.
Prom, sapņu pasaule, prom! Visu nakti sapņoju. Pārdota māja, dzīve dzīvokļos, ādas krēsls, ķirši, es negribu, lai piepildās šīsnakts sapņi. Aih.
Ir grūti tā, ka jārestartējas pilnīgi no jauna. Galīgi grūti, es jums saku. Idejas, kas palīdz?
Iesākumam man ir: darbs, nožēlojams skolas apmeklējums un sliktas atzīmes, jauna dzīvesvieta (vismaz uz laiku), jaunas drēbes, jauni dzejoļi, jaunas tiekšanās.
Bet es jūtu, ka ar to nepietiek. Ka vajag kaut kādu rīvi vai nez ko, kas izskrāpētu no manis ārā visu, kas tur vēl palicis. Kaut kādu drāšu birsti, vai.

edit:
Bet varbūt tas nemaz nav iespējams?
Ka tā izzušana notiek tikpat lēni kā dzīst rētas uz rokām, uzacīm un ikriem no tačkas (ah, tā bija piekabe, sry) vasaras vidū? Vai arī nenotiek nemaz? Vai var no sevis kaut ko izdzēst? Un vai vajag?
Ko vispār darīt, bļ? Atkal apjukusi es.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saccharomyces
2011-01-11 21:36 (saite)
es par šo jau kaut kad runāju ar noru, kuru Tu arī droši vien nepazīsti, un viņas māsu. norai bija līdzīga problēma ar neizbēgamo "jātiek-no-šī-vaļā-jo-tas-ir-smags-bet-nevar" un viņas māsa teica, ka ar laiku tas aizies pats. es, savukārt, oponēju, un teicu, ka tādas lietas nekad, nekad pavisam neaiziet. tās vienkārši transformējas un kļūst..bearable. over time. un beigās (nu, nosacīti beigās) kļūst par tādu kā fōnu un sāk šķist citādas.
un kļūst viļņveidīgas, tā, ka sākumā ir slikti ļoti ilgi, tad vienābrīdī šķiet, ka nu ir puslīdz labi, tad pēc kāda laika tas atnāk atkal, kā vilnis, un nogāž no kājām, un ir slikti, tikai pēc kāda laika ar katru reizi tas vilnis kļūst mazāk no-kājām-gāžošs, līdz kamēr tā ir vienkārši mierīgas jūras ikdienas viļņošanās.
jaunas pieredzes palīdz, atgādinošas rutīnas izsvītrošana no dzīves uz laiku pilnīgi noteikti palīdz.
bet tā pilnīgās izskrāpēšanas vēlme ir mānīga, jo visas lietas jau veido mūs visvisādos nezināmos veidos. un es kādreiz par to arī ar kaut ko strīdējos, laikam ar mesiju, viņa teica, ka gribētu nopurināt visas pagātnes, un es teicu, ka tā nevar un nedrīkst arī, jo tu, cilvēks, esi kā..podiņš, un visas tās pagātnes un kastikvēlne kopumā ir kā podnieks - tikai pateicoties tam visam tu vispār esi, un tāpēc atteikties no pagātnēm ir kā necieņa pret visu to un arī sevi. bet es zinu, ka tā pateikt var tikai tad, kad ir izdevies tikt ar lietām galā, kamēr esi vēl iekšā mutulī, tikmēr, ai, tas skats ir pavisam citāds, un visādas mokas un sliktumi, bet galvenais jau atrast kādu ticību un skatu uz priekšu, kad pirmā bezspēcība un sastingums ir pāri.

es ļoti, ļoti ceru, ka viss sakārtosies Tev un ka šis nebija annoying un ko-tu-runā-neko-tak-nesaproti un ko-tu-runā-es-to-jau-zinu-liec-mierā

murr, visu to labāko.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2011-01-12 08:43 (saite)
Ai, nē, šitais bija ļoti sakarīgs komentārs, paldies.
Un laikam jau šķiet, ka ar prātu es piekrītu tam, ko tu saki. Tikai vēl (ne)daudz laika vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?