efix ([info]efix) rakstīja,
@ 2005-12-19 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nu nav nekāds mūds
Mūzika:nav mūzikas un atkal tikai ventilatori

Logfaili.
Agrāk bērni atrada lādēs un lādītēs vecāku mīlas vēstules, bet gan jau nākotnē tie būs saglabāti logfaili no chata, vai kāds noklīdis e-pasts. Evolution.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_f
2005-12-19 22:13 (saite)
Nujā, nākotnē. Tāpat kā agrāk daudz kas nebija pieņemams, kas tagad ir pašsaprotams. Eh..

Par emocijām. Es to domāju tā, ka chatā reizēm tiek izteikts pārāk daudz, tā ir kā parastā sarunāšanās, kad gadās pateikt ko lieku. Vēstulēs arī ir emocijas, taču tur ir tieši tās, ko rakstītājs ir vēlējies atklāt. Bet chatlogos – vienmēr būs kaut kas pārsteidzīgi pateikts atrodams. Tāpēc jau tā burvība ir zudusi, rakstītājs nav centies nepārprotami pateikt savu domu, chatā tā tiek pielabota ar "gh", "lol", "haha", smailijiem, bet vēstulē – tikai vārdi. Turklāt pareizie, jo ilgi un rūpīgi izvēlēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]efix
2005-12-19 22:34 (saite)
[info]x_f, ar to ir jāsamierinās.

Bet sasmējos par tiem "lol" un "gh". Jā, tas ir tas emociju izpausmes veids. Bet tā jau ir mūsdienu kultūra/subkultūra/whatever. Agrāk, kad vēstulē gribēja pateikt, ka cilvēks smaida, viņš tā arī uzrakstīja - "es smaidu/raudu".. bet tagad pietiek ar vienkāršu ":)" vai ":(". Un visi to saprot. Un bērni to saprot vēl ātrāk. Domāju, ka viņiem lasot tādus tekstus, nekas dīvains tas neliksies..

Un vēl jau pirms atstāšanas vēsturei, ir iespējams parediģēt, lai gan tas jau atkal nav tas. Jāieraksta vēstures logfails ieksh DVD, un jāieliek seifā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lux_y
2005-12-20 09:00 (saite)
Redigjeetie logfaili - tas buutu taa kaa mamma ar teeti bez iistajaam veestuleem buutu sarakstiijushi beerniem raadaamaas&atstaajamaas veestules:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]efix
2005-12-20 09:02 (saite)
Es jau saku, ka tad tas nebuutu tas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?