Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2019-09-25 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chess

Rīgas čempionāts būtu vērtējams kā nekas īpašs - bija nedaudz raustīgi pēc vājprātīgā RTU oupena, bet nu šeit tomēr pretinieki (būtiski) vājāki arī par tā turnīra asti. Nedaudz obidno par priekšpēdējā kārtā sapurgāto pozīciju ar lielu pārsvaru, kā rezultātā pēdējo kārtu spēlēju ar uzstādījumu, ka neizšķirts pjedestālam neder (realitātē gan būtu derējis, jo Buholcs negaidīti sakārtojās man par labu arī pie Ungura uzvaras).

Spēlēšu vēl.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2019-09-25 09:40 (saite)
Man šķiet, ka Tava neizšķirta un Ungura uzvaras gadījumā jums abiem būtu par puspunktu mazāks Buholcs un tādā gadījumā Ungura uzlabotais Buholcs būtu labāks.

Runājot par mūsu partiju - arī es biju noskaņots spēlēt uz uzvaru un par laimi Tavu atklātnes izvēli ne gluži tā kā uzminēju, bet biju rēķinājies kā ar vienu no iespējamajiem variantiem un biju nedaudz atsvaidzinājis zināšanas konkrētajā variantā. Žēl, ka tikai uz De2 (kuru nebiju gaidījis) noreaģēju tik šabloniski un pēc d4 noraustījos spēlēt sākotnēji plānoto Dg7.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-09-25 09:57 (saite)
Mans neizšķirts samazina man un viņam Buholcu, viņa uzvara samazina tikai viņam - es uzvaru (ok, izcīnu trešo vietu) :-)

Bet nu par to, ka rēķinājies, ka varu spēlēt Karaļa gambītu - visu cieņu, jo man likās, ka neesmu partijās, kas varētu būt bāzēs spēlējis (tiesa, tagad rakstot, man sāk likties, ka kaut kad Latvijas čempionātā bija tomēr).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2019-09-25 10:05 (saite)
Es bāzē vienu Tavu salīdzinoši nesenu Karaļa gambīta partiju (laikam no LV čempionāta) atradu. Bez tam - no cilvēka, kas spēlē tādu oldskūlu, kā Vīnes atklātni arī Karaļa gambīts pārāk nepārsteigtu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?