Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2019-03-04 09:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chess

Atšķirībā no b.[info]pinjons, kurš kārtīgi nouguņoja nedēļas nogalē, es tikai izdarīju iztikas minimumu Latvijas čempionāta Vidzemes atlases turnīrā. Protams, paņemot nolikto figūru* būtu savācis 7 no 7, bet tā iespējamā uzvara turnīrā aizpeldēja kopā ar tradicionālo Siguldas Buholca karmu - šoreiz tam bija nepieciešams, ka pēdējās divās kārtās uzvar kundziņš, kurš pirms tam bija zaudējis astoņgadīgai meitenītei.

Pēc tā, cik grūti gāja, nedaudz gan biedē fināls.

* - muļķīgi jau taisnoties, ka nepadomājot šlepnul un figūru nepaņēmu, bet nu bija nedaudz īpatnēja ģeometrija: iespēja ar nedaudz aizmirsto torni no h8 uzbrukt laidnim uz f4 un rentgenā zirgam uz a4, pie galvenās intrigas dāmas flangā. Zaudēt jau arī nebija obligāti pēc tam, bet mēģinot realizēt kvalitāti ne tikai nogulēju pretspēli, bet pat pamanot, ka viss neiet pēc plāna un variantā ir caurums, neuztaisīju neizšķirtu, bet aizgāju pa zaudējošo variantu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2019-03-04 11:58 (saite)
Apsveikumi ar tikšanu finālā. Man gan vēl tas pusfinālā jāpaveic, kaut praktiski būs ļoti jācenšas vai jāparauj smagiem gļukiem, lai neiekļūtu pirmajā 10niekā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-03-04 12:49 (saite)
tnx :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?