Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2017-08-22 08:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jātrenē dzens,
lai nesanāk kā vakar.


Esmu ne tikai starp tiem dīvaiņiem, kuri reizēm piestaigā uz Latvijas futbola virslīgas spēlēm, bet gan starp tiem patiesiem frīkiem, kuriem ir abonements uz Bahu Metta/LU. Klubs, kurš pēdējos gadus piecus noturas virslīgām pēc pārspēlēm, paliekot priekšpēdējā vietā, jo 1) ir pat kāds vājāks, 2) kāda komanda tiek izmesta no turnīra. Budžets stipri mazāks nekā pārējām un mērķis vairāk audzināt bērņukus un virslīgas klubs tikai kā piramīdas virsotne un skatlogs. Tas viss ir ok, un tāpat kā spēles ar 100 skatītājiem un tribīnēs augšējā rinda ir trešā. Pati spēle un rezultāts bija ok, ja vien nebūtu arī turnīra tabula, jo vakar bija pēdējā iespēja uztaisīt, lai arī tikai teorētisku, bet vismaz intrigu par to, kura komanda paliks 7.vietā, bet izskatījās, ka to nevienam nevajag - nevienas maiņas, lai arī ceturtdien spēlēts Latvijas kausā ar pagarinājumu, lai arī cilvēki knapi kustās, nekas netika mēģināts, tikai davai neriskējam, davai noturam neizšķirtu, no kura nav nekādas jēgas. Neesmu vēl gatavs publiski sadedzināt abonementu un atribūtiku, bet nu vīlos.

GoT 6.sērija varonīgi turpināja sezonas murgu, kur stulbs un stulbāks būtu Einšteini uz tā, kas notika, fona. Jācer, ka GRRM tomēr kādreiz pabeigs vismaz "Winds of Winter", es tos sagaidīšu un tur būs palikusi kāda kripatiņa veselā saprāta un loģikas ASOIAF pasaules attīstībā.

Jātrenē dzens.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2017-08-22 09:51 (saite)
[Par GOT.] Jā, vai ne? Skatīties negribas, jo stulbs un vēl stulbāks, bet neskatīties arī nevar. Besī tas, ka nav saprotams, kas no tā sviesta ir 'patiess'. Jo kaut kas, par to es esmu droša.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-08-22 10:10 (saite)
Nu divas lietas domājams ir patiesas - 1) JS tiks atdzīvināts un R+L=J, 2) Daenerys nonāks Vesterosā :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scorpse
2017-08-22 10:26 (saite)
Tas jāāaa, protams. Bet es nu jau par tālāk domāju, piemēram, par pūķiem. Man vakardienas notikums šķita patiess. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2017-08-22 12:33 (saite)
Tiem klupiem ir pat atribūtika? Pa lepno!

A par GoT - nepārstāju sevi sveikt par vienīgo saprātīgo lēmumu manā mūžā.
Es to neskatos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-08-22 12:46 (saite)
Piedevām atribūtika ir pieklājīga :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?