Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-08-10 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chess

RTU Open'2016 rd.2-4
Pankūkas tādas ne visai: abās melnajās partijās uzvarēju tos, kurus nedrīkstēju neuzvarēt, savukārt baltajā partijā atkārtojās tas pats pirmās partijas stāsts - vienādi, vienādi un beigās tomēr sapinos meistarībā. Bet nu cīņa jau vēl nav galā :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-08-10 22:20 (saite)
Man rīt jāspēlē ar tavu 3.kārtas pretinieku. Vari lūdzu īsumā aprakstīt savus iespaidus par viņa spēli?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-10 22:34 (saite)
Atklātnē ar melnajiem sicīlieši - 2. ... d6 un uz 3. c3 g6 (minu, ka gan jau arī uz citiem slēgtajiem sicīliešiem tāpat). Spēlē pietiekoši piesardzīgi, nemēģina forsēt/apspēlēt par katru cenu. Mums bija tāda smagnēja pozicionāla partija, kur īsa taktika bija tikai beigās un tad, lai arī ne ideāli tīri, bet nospēlēja. Domāju, ka, ja tu pēc atklātnes līdzīgu pozīciju (ar baltajiem sliktāk gan jau nedabūsi :-) ) nevarosi, tad partija lēnām aizies līdz loģiskam neizšķirtam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-08-10 22:40 (saite)
Man skatoties viņa datubāzē esošās partijas ar radās iespaids, ka jaunietis spēlē diezgan pozicionāli. Vienīgā baža - ka viņš skatoties manas bāzē esošās partijas var mēģināt noķert uz variantu.

Es šodien apzināti izvēlējos atklātni & variantu, kuri līdz šim nebija redzami manās publiski pieejamajās partijās. Un pareizi darīju, jo mans pretinieks ēc partijas, kopīgi analizējot, atzinās, ka ir skatījies manas datu bāzes partijas un gaidījis, ka es uz viņa (vienmēr spēlēto) 1.e4 nospēlēšu 1...b6. :) Bet pret konkrēto jaunieti ir doma nospēlēt kaut ko, kas jau ir figurējis datu bāzēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?