Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-06-18 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sports

Un vēl saka, ka smags darbs neatmaksājas. Muļķības. Nieka trīspadsmit gadi smaga darba, lai saņemtu (arī) man veltītu ierakstu. Vienīgi būtu labi nepārspīlēt ar manu attieksmi pret sieviešu sportu, jo es neesmu sludinājis pret sieviešu sportu, bet tikai norādījis, ka to nogalinātu: 1) pārspīlēta vienlīdzība (resp., salikt kopā vīriešus un sievietes), un 2) semenya-veidīgās "sportistes", jo organismā izmantojamais testosterons ir karalis. Tāpat pieļauju, ka šobrīd skaļākajam troksnim nu jau būtu jābūt saistībā ar Krievijas vieglatlētu nepielaišanu Rio spēlēm. Par invalīdu sportu gan viss bija korekti, jo manā pasaulē tas ierindojas kaut kur starp darba vietas sporta spēlēm un Ogres novada čempionātu dambretē juniorēm.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bozena
2016-06-18 13:45 (saite)
Piesperšu arī savus piecus centus - jautājums nav sportiskumā, bet naudā. Sieviešu sports ir mazāk komerciâls kā vīriešu sports, lai gan ne mazāk labi skatāms (ar izņēmumiem, kā hokejs, piem., jo vienkārši lènāks. Lai tas, kurš saka, ka sieviešu vieglatlètika, volejbols vai basketbols nav skatāms, pirmais met tomātu), paraolimpiskais sports ir pavisam mazāk komerciāls. Mēs šeit neapskatīsim iemeslu, kāpēc. Mēs tak to zinām.
Vēl farmaceitiskais aspekts. Iespējams Kubertēna sports ir miris jau kopš 70 tajiem. Iespējams, tagad par rezultātu cīnās farmācijas kompānijas, kurai labāk izdevies noslèpt dopingveidīgo aģentu.
Es no tiesas gribētu reiz redzēt altrnatīvo Olimpiādi, kur skrien ķīniešu kedās un dzēruši vienkārši pienu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-06-18 14:35 (saite)
Par skatāmību un basketbolu gan nepiekritīšu, jo tas iet kopā ar hokeju, futbolu u.c., kur uz tāda paša laukuma un inventāra fiziskās varēšanas atšķirības pārāk parādās - volejbolu izglābj tas, ka tīkls zemāks (jocīgi, ka atšķirība tā neuzkrīt uz rokasbumbu, lauku hokeju, ūdenspolo, bet laikam pārāk maz esmu tos skatījies).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Par dopingu
[info]dunduks
2016-06-18 15:00 (saite)
Jā, tava nepārejošā vēlme redzēt sportistus ķīniešu kedās ir saprotama, bet, diemžēl, neiespējama, jo sporta vēsture = dopinga vēsture, resp., Kubertēna sports nav eksistējis nekur citur kā viņa galvā. Tā ir sākot jau ar antīko pasauli un vēl jo vairāk no 1896.gada un vienīgā atšķirība ir vielas.

Tāpēc arī Lielajā Sportā es joprojām esmu atļaut gandrīz visu pārstāvis. Galu galā no manis Boltu vai Felpsu neuztaisīt, lai arī cik nebarotu ar dajebkādām figņām un tie bezgalīgie kenijiešu vidējo un garo distanču skrējēju pūļi plosīsies neatkarīgi no tā vai mūs tupurīšumickēvičus baros vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?