Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-03-09 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cenšos trenēt dzenu,
bet nu apgalvojumi, ka "divos naktī pa avoteni pastaigāties nedroši ir tikai sievietēm" vai "ja kādai sievietei ir ekspektācijas un viņa pie to nepiepildīšanās nepamatoti vaino citu sievieti, tad tur ir vainīgs vīrietis" tomēr izdarīja manu dienu.

Kur ir cits globuss?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-03-09 15:16 (saite)
Palasīju minēto cepienu (pareizāk sakot - unpija kārtējo varoņcīņu ar saviem iedomu tēliem) un īsti nesapratu, kur pamanījies ko tādu izlasīt. Vai ar esmu ko palaidis garām?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-03-09 23:55 (saite)
Par avoteni divos naktī bija penijas ierakstā. Par māti, sliktajām dāvanām un brāļa sievu bija hederas komentā pie Unpy.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2016-03-09 15:29 (saite)
Man, savukārt, izlasot Tavu un Unpy ierakstu, sāk gribēties globusu, vai vismaz Cibu, kas nav pārpilna ar aizvainotiem vīrietīšiem un viņu uzrullētajām lūpiņām. :p

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-03-10 00:03 (saite)
Es neesmu aizvainots nevienā vietā, jo tas nav mans karš. Mani tikai brīžiem aizkustina nabaga apbižoto pūļi un īpaši viņu loģika.

Padomā saprātīgi - vai man būtu droši vazāties pa avoteni vai tamlīdzīgiem draņķīgiem rajoniem divos naktī? Nemaz nerunāsim par pieaugušo, kurš ne tikai gaida dāvanas, bet pat noteikta statusa dāvanas un tad nodarbojas ar vainošanu un ko pēc tam vaino vēl cita puse.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2016-03-15 01:39 (saite)
Droši vien ir savi iemesli, kāpēc kāds projicē noteiktas emocijas uz citu rakstītu tekstu. Tev liekas, ka "abižoto loģika" un kara dvesmas ir Penijas vai Hederas teiktajā. Man tā nešķiet, savukārt "abižoti" un pret sazin ko karojoši drīzāk šķietat jūs ar unpiju un vēl daži, kas šajās dienās pukšķēja par vīriešu sūro likteni.
Nekļūstiet smieklīgi un nožēlojami, puiši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?