Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-04-19 10:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kartāga ir jāsagrauj
es saprotu, ka veloceliņi a priori var būt nepieciešami, bet tos būvējot varbūt vajag domāt ar galvu. ok, varbūt esmu neattapīgs, bet nu iesakiet kā ejot pa Ģertrūdes ielu uz Valdemāra ielu nokļūt tur nešķērsojot veloceliņu, it īpaši ņemot vērā, ka saistībā ar parkošanos pārredzamība ir draņķīga, nemaz nerunājot par to, kas notiek tad, ja kāds busiņš noparkojas.

būtu vismaz to veloceliņu uzlikuši nevis starp trotuāru un stāvvietu, bet gan starp stāvvietu un brauktuvi. jāpiezīmē, ka šādā gadījumā būtu arī stipri mazāka kājāmgājēju un ratiņstūmēju vazāšanās pa to.

Kājāmgājējs


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2011-04-19 10:56 (saite)
loģiski, ka es apstājos un skatos (ptu, ptu, ptu, bet vēl neviena sadursme nav bijusi), bet neērti un slikta pārredzamība un tad vēl visādi velosipēdisti braukā.

tiesa, ja izelpo un izskaita līdz desmit, tad es saprotu, ka pārcelšana otrā pusē stāvvietai samaitās iešanu otrā virzienā un viss.

respektīvi, mana nostāja ir, ka ja veloceliņi ir, tad lai ir tikai tur, kur pa vidu nav autostāvvietas vai citi pārredzamību traucējoši apstākļi.

tomēr Kartāga ir jāsagrauj (un pīpinātājiem un bļāvējiem bļaušu pretī un domās kaisīšu naglas ceļā, jo savu karmu vēl vairāk jau es tāpat nesamaitāšu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2011-04-19 11:08 (saite)
tā autostāvvieta ir kā drošības buferis - tieši gājējiem jau pirmām kārtām

lai patvertos no braucošām mašiņām un braucošiem riteņbraucējiem ;D

vispār jāpiekrīt, ka drošības elemneti ir kaitinoši - būtu tu dzirdējis, kā autovadītāji lamājas par luksoforiem un guļošajiem policistiem ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?