Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-01-07 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ceturtdiena grūta diena
jā, ceturtdiena nebija viegla, nepavisam nebija. pie tā gan pārsvarā vainīgs pats un nedaudz Lembergs, jo tieši viņa avīze atgādināja, ka naktī uz ceturtdienu būs pasaules U-20 čempionāta hokejā fināls. tā kā šis notikums starptautiskajā hokeja pasaulē ir Nr.2 aiz OS, bet priekšā "lielajam" WC, un piedevām U-20 parasti beidzas labi, tad nu paņēmu virtuālu popkornu un nevirtuāli nedevos gulēt, bet noskatījos sākumā Arsenal-ManCity, pēc tam ierakstā Everton-Spurs un tad jau drīz arī klāt bija spēle CAN-RUS, kur viss bija labi līdz 43. minūtei - normālie pierastie 3:0, krievu komentētāji ik pa laikam palamā tiesnešus, viss kārtībā, bet tad 23 sekunžu laikā sagriezās viss kājām, divi ielaisti goli, viss pajūk, viss brūk, rezultātā 0:5 trešajā periodā, kopā 3:5 un ceturtdien darbā es ierados ne tikai pavisam, pavisam negulējis, bet arī ar pamatīgām morālām paģirām - vienīgā hipotētiskā situācija, kad es varētu būt puslīdz apmierināts ar RUS uzvaru būtu tad, ja viņi spēlētu pret citplanētiešiem un zaudēšanas gadījumā šī planēta tiktu iznīcināta, un arī tad man būtu dalītas emocijas un nepieciešama liela piespiešanās.

negulēšanai bez tā, ka ik pa brīdim jāžāvājas un rīta pusē (+/- 9os) jāpārvar lūzuma brīdis pirms otrās elpas atrašanās, ir vēl pāris interesanti blakusefekti un galvenais ir izjūtu un sajūtu saasināšanās, pēc lasītā un klausītā simptomi man atgādina tos, kuri varētu būt pēc zāles smēķēšanas. rezultātā var sanākt ļoti produktīva darbība gan ne attiecībā uz mehāniskiem rutīnas darbiem, bet, piemēram, svarīgās sanāksmēs, kur vairākas puses ar dažādām interesēm, pēkšņi gan pašam viss ir skaidrs, kas notiek, kas un ko grib, kā jānotiek, kas jādara viss konstruktīvi un uz priekšu. protams, daiļdirsējs un tā, tas viss ir jauki, bet jautājums pašam sev quo vadis? nekur nepazūd un būs vien jāmēģina kaut daļēji šī gada laikā uz to atbildēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bozena
2011-01-07 16:59 (saite)
Līdz rītam skatīties futbolu tomēr ir gandarījošāk kā līdz rītam adīt zeķi, kura 6. klases skolniecei, kurai rokas aug no dibena, no rīta jāiesniedz mājturības stundā. Kā man tas nesen gadījās. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-01-07 17:04 (saite)
hokeju, diemžēl, hokeju, jo futbols bija agrāk un beidzās labāk.
tiesa, ja jāsalīdzina ar zeķes adīšanu tavā situācijā, tad man bija labāk, jo visu laiku pastāvēja iespēja pārdomāt :-)

tiesa, 6.klases skolniecei jau var mēģināt pateikt, ka ja tik vēlu pamodies, tad zeķes nebūs, un tāpat kaut kad būs jāiemācās zaudēt, līdz ar to nesekmīga atzīme mājturībā vēl nebūt nav tas sliktākais variants.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2011-01-07 17:24 (saite)
Pareizi, protams hokeju. Es laikam aizdomājos par futbolistu kājām. :)
Šoreiz vēlu pamodos es, jo bija dots Nelaužamais zvērests gluži ne, bet Zeķu Solījums, noadīt šos priekšmetus pret adekvātu pakalpojumu, jo ko nevar celt, to nevar atkal nest, skuķis nemāk lāga adatas noturēt. Nu jā un izpildes termiņš netika pietiekami izsverts uz laika ass.
Bet, lai nu kā, sajūtas otrā rītā bija ļoti līdzīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sissy
2011-01-07 17:32 (saite)
:) Mūžvecais stāsts. Šķiet, grūti nosaukt kādu meitieti, kas pats ar skubu noadījis zeķi aļa uzšuvis brunci mājturības vajadzībām. Arī es savulaik slēdzu barteri ar māmiņu. Un daža laba draudzene. Beigās tas izvērtās par farsu - kuras māmiņa būs pastrādājusi skolotājai tīkamāko darbu. Tas tikai kārtējo reizi liek aizdomāties: nah vispār tāds mācību priekšmets noteikts kā obligāts, ja reiz mācību programmā paredzētā viela netiek apgūta, bet ar tās izpildi tiek apgrūtināti vecāki?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-01-07 17:39 (saite)
nez, man māšuks visu godīgi savulaik darīja, bet varbūt pie vainas jau no bērnības lielais mūsu patstāvības koeficients, it īpaši attiecībā uz dajebkādām mācībām.

mums, puišīem, vismaz nebija mājasdarbi, tikai stundās kaut ko jāpavirpo, jāpazāģē, jāizgrabj vai tamlīdzīgi. visskarbāk man bija ar papīra naža izgatavošanu, kad beigās no kārtīgas pagales sanāca knapi zobu bakstāmais :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2011-01-07 17:48 (saite)
Aha, mana atvase teica, ka gribot iet uz zēnu mājturību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-01-07 18:05 (saite)
vispār pieļauju, ka ar visām mūsdienu līdztiesības figņām šāds triks varētu iziet cauri :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2011-01-07 17:43 (saite)
Es darīju pate, dievgodvārds, jo mana mamma atkal nekad nav bijusi rokdarbniece. Tas laikam iedzimst vienu paaudzi izlaižot. Vispār jau es neiestājos par bērnu mājasdarbu pildīšanu, tas bija ekstrēms gadījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2011-01-07 17:42 (saite)
nu sieviešu skatu punkta futbolsitu kājas bija tās pašas viegli līkās jātnieku kājas ? :-)))
nu jā, solījumi, protams, ir jāpilda. mani vienīgie solījumi gan mācībpalīdzēšanas ziņā varētu būt attiecībā uz matemātiku&co, jo abas rokas ir kreisās un grāvju rakšana vai malkas skaldīšana skolu programmā noteikti izpaliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2011-01-07 17:47 (saite)
Nē, futbolistu kājas no aistētiskā viedokļa ir smukas. Ja šo cēlo nodarbošanos vispār var vērtēt no šāda skatu punkta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?