Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2008-06-11 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par laika zinju prognozeetaajiem
tas, ka shobriid liist ir forshi, jo ir ceriiba, ka tas notiek ne tikai Riigaa, bet arii Maajaas :-)
BET, nez kur ir tie meteorologi, kuri soliija, ka shodien noteikti neliis, ja nu vieniigi pavisam iislaiciigi ziemeljvidzemee, bet nekaadaa gadiijumaa ne ap Riigu ? :-)
imo, kaut kaads softs, kursh izmestu naakosho dienu prognozes balstoties uz kalendaaru un paaris ieprieksheejo dienu raadiijumiem vareetu buut preciizaaks un noteikti leetaaks, nekaa esoshais "Meteorologjijas centrs" vai kaa nu to iestaadi sauc :-)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2008-06-11 13:16 (saite)
Tas lietus ir tāds ļoti nosacīts. Viens kungs no VVMĢA stāstīja, ka tie viņa kolēģi, kas par prognozēm atbildīgi, ļoti kaunīgi lavās pa iestādes koridoriem, jo šos jau pat savējie ķircina visnotaļ smagā formā:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]lepele
2008-06-11 14:04 (saite)
es vispār par meteo.lv lapu vienmēr esmu šokā. cik atveru, tik brīnos, ka neko nabadzīgāku vēl neesmu redzējusi. īpaši izvērsti viņi dod tikai "ATSKATS uz laika apstākļiem tajā un tajā nedēļā" tur jau zorgam jāsmejas. nevis prognožu aģentūra, bet vēsturnieki kaut kādi, kas neko nespēj, tik pierakstīt, kāds laiks tad bija...

(Atbildēt uz šo)


[info]ld
2008-06-11 14:47 (saite)
jau stāstīju, ka Baltijā laiku pareģot ir ļoti sarežģīti.

vrs pa sacenēm vazājas taču un vāčiem vienmēr savs laika vecis līdz. Baltijā viņš atzina savu sakāvi, ka neko droši nevarot prognozēt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?